Türk Telekom 500Mbit internet paketi alınır mı?

Daha fazla  
200Mbit kullanıyorum, 500Mbit ne kadar fark eder? Özellikle Wi-Fi çekim hızım çok düşük telefonda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiler yeni modem, WI-FI6 varmış. 5GHz var mı bilmiyorum.
Wi-Fi 6 modemlerin genel olarak geri uyumluluk desteği var. Telefon modeliniz nedir?
8 yıllık GALAXY C7 bile 150 Mbit sınırında Wi-Fi 5 ile bağlanabiliyor.

Router kalitesi ve telefonun Wi-Fi alıcısının çekim gücüne bağlı. Mesafeyi de unutmayalım.

Wi-Fi 6E çok iyi, Wi-Fi 7 ise mükemmel. Orta segment'e Wi-Fi 6 yeni yeni oturmaya başladı. 6E ve 7 hayal. iPhone 15ler 6E ile geldi. S23 serisi de Wi-Fi 7 destekleyen Snapdragon 8 Gen 2'ye rağmen artık nasıl bir kısıtlama ise Wi-Fi 6e ile sınırlı. Sanırım aynı durum Xiaomi 13 serisi için de geçerli. BBK çatısı altındaki OnePlus 11, Find X7 Pro gibi modellerde Gen 2'nin desteklediği Wi-Fi 7 hızları sunuluyor.

6E ile 6'nın frekans değerleri / spektrum aralığı farklı diye biliyorum. 6E gerçekten evolution 'e' harfinin hakkını veriyor. 7 ise bambaşka bir olay. Wi-Fi 5'ten sonra bu kadar hızlı biçimde kablosuz veri aktarımı konusunda çıkış sağlanabileceğini beklemiyordum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…