A Ahmete7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #1 Merhaba ben 8Mbps internet aldım ama şu an 70 kbps ile indiriyorum 15 kbps ile de upload yapıyorum müşteri temsilcisini arayınca da hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. Sizce sorun var mıdır ve NetSpeed'i önerir misiniz?
Merhaba ben 8Mbps internet aldım ama şu an 70 kbps ile indiriyorum 15 kbps ile de upload yapıyorum müşteri temsilcisini arayınca da hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. Sizce sorun var mıdır ve NetSpeed'i önerir misiniz?
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #2 Kablolu bağlantı yapın. Ama yine de pek bir şey beklememek lazım 8 Mbps günümüz için çok yavaş bir değer.
Kablolu bağlantı yapın. Ama yine de pek bir şey beklememek lazım 8 Mbps günümüz için çok yavaş bir değer.
A Ahmete7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #3 Taha E.1907 dedi: Kablolu bağlantı yapın. Ama yine de pek bir şey beklememek lazım 8 Mbps günümüz için çok yavaş bir değer. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle kablosuz yapınca da 550 kbpsye çıkıyor 8 Mbps'ye göre aşırı yavaş.
Taha E.1907 dedi: Kablolu bağlantı yapın. Ama yine de pek bir şey beklememek lazım 8 Mbps günümüz için çok yavaş bir değer. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle kablosuz yapınca da 550 kbpsye çıkıyor 8 Mbps'ye göre aşırı yavaş.