nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #1 2-3 haftadır akşam saat 8'den sonra internetim acayip derecede yavaşlıyor ping yüzünden online oyun oynayamıyorum ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2019
2-3 haftadır akşam saat 8'den sonra internetim acayip derecede yavaşlıyor ping yüzünden online oyun oynayamıyorum ne yapmalıyım?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 4 Mart 2019 #2 Benzer bir sorunu yaşamıştım ben de ve yaptıkları inceleme sonrası hatanın verdiği saatlerde, bulunduğum bölgede çok fazla sayıda kullanıcının internete yüklenmesi yüzünden olduğunu söylediler. Büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor olabilir sorun.
Benzer bir sorunu yaşamıştım ben de ve yaptıkları inceleme sonrası hatanın verdiği saatlerde, bulunduğum bölgede çok fazla sayıda kullanıcının internete yüklenmesi yüzünden olduğunu söylediler. Büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor olabilir sorun.