Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #1 3 aydır altyapı yapılmıyor. Bilgi almak için nereyi aramalıyım veya yazmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.853 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 8 Ekim 2023 #2 BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi tuketicisikayet.btk.gov.tr
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #3 Tesla Bobini dedi: BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi tuketicisikayet.btk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Buraya yazdığımda otomatik mesaj ile ön başvuru yapmalısınız diyor fakat başvuru yapalı 3 ay oldu zaten.
Tesla Bobini dedi: BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi tuketicisikayet.btk.gov.tr Genişletmek için tıkla... Buraya yazdığımda otomatik mesaj ile ön başvuru yapmalısınız diyor fakat başvuru yapalı 3 ay oldu zaten.
gokdeniz101 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #4 TürkTekom ilçe müdürlüğüne git , yardımcı olurlar .
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ekim 2023 #5 gokdeniz101 dedi: Türktekom ilçe müdürlüğüne git, yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam birçok forumda Türk Telekom'u arayarak bilgi aldığını söyleyenler gördüm fakat ben aradığımda altyapı ile ilgili seçenek vermiyorlar o yüzden sorayım dedim.
gokdeniz101 dedi: Türktekom ilçe müdürlüğüne git, yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam birçok forumda Türk Telekom'u arayarak bilgi aldığını söyleyenler gördüm fakat ben aradığımda altyapı ile ilgili seçenek vermiyorlar o yüzden sorayım dedim.