MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #11 Wexiar dedi: Bilmiyorum ki hocam. Evin içinde VDSL kabloları falan var. Merkeze de çok yakın bir yer burası. Nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar benim aklım almıyor. 3 yıl diyor adam Genişletmek için tıkla... Bu siteden altyapı sorgulaması yapıp sonucu gönderir misiniz? Netleştirelim olayı.
Wexiar dedi: Bilmiyorum ki hocam. Evin içinde VDSL kabloları falan var. Merkeze de çok yakın bir yer burası. Nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar benim aklım almıyor. 3 yıl diyor adam Genişletmek için tıkla... Bu siteden altyapı sorgulaması yapıp sonucu gönderir misiniz? Netleştirelim olayı.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #12 MrVegas dedi: Bu siteden altyapı sorgulaması yapıp sonucu gönderir misiniz? Netleştirelim olayı. Genişletmek için tıkla... Yok gözüküyor hocam.
MrVegas dedi: Bu siteden altyapı sorgulaması yapıp sonucu gönderir misiniz? Netleştirelim olayı. Genişletmek için tıkla... Yok gözüküyor hocam.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #13 Wexiar dedi: Yok gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Normalde altyapı yoksa adreste 180 gün içinde altyapıyı getirmeleri gerekiyor. Bununla ilgili tekrar müdürlükle görüşür müsünüz?
Wexiar dedi: Yok gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Normalde altyapı yoksa adreste 180 gün içinde altyapıyı getirmeleri gerekiyor. Bununla ilgili tekrar müdürlükle görüşür müsünüz?
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #14 MrVegas dedi: Normalde altyapı yoksa adreste 180 gün içinde altyapıyı getirmeleri gerekiyor. Bununla ilgili tekrar müdürlükle görüşür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Bölge müdürüyle konuşmuş babam sanırım. Bunları o söyledi yani. Hat benim üstüme olmadığı için bilgi alamıyorum maalesef.
MrVegas dedi: Normalde altyapı yoksa adreste 180 gün içinde altyapıyı getirmeleri gerekiyor. Bununla ilgili tekrar müdürlükle görüşür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Bölge müdürüyle konuşmuş babam sanırım. Bunları o söyledi yani. Hat benim üstüme olmadığı için bilgi alamıyorum maalesef.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #15 Wexiar dedi: Dört yanında altyapı var binanın. 50 metre ötede fiber kutusu var hocam. Bu da mı çok uğraştırıcı bir şey onu anlamadım. 15-16 kişi gördükleri an yapışacaklar buraya bence garanti görmüyorlar şu an sanki. Genişletmek için tıkla... Aynen, getirisi, müşterisi fazla olursa altyapı çekerler ya da maliyeti sen karşılıycan öyle çekecekler.
Wexiar dedi: Dört yanında altyapı var binanın. 50 metre ötede fiber kutusu var hocam. Bu da mı çok uğraştırıcı bir şey onu anlamadım. 15-16 kişi gördükleri an yapışacaklar buraya bence garanti görmüyorlar şu an sanki. Genişletmek için tıkla... Aynen, getirisi, müşterisi fazla olursa altyapı çekerler ya da maliyeti sen karşılıycan öyle çekecekler.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #16 DeSeRT_TR dedi: Aynen, getirisi, müşterisi fazla olursa altyapı çekerler ya da maliyeti sen karşılıycan öyle çekecekler. Genişletmek için tıkla... Tamamlayayım, yani toplayacağınız imza sayısı ne kadar fazla olursa gelme ihtimali o kadar yükselir.
DeSeRT_TR dedi: Aynen, getirisi, müşterisi fazla olursa altyapı çekerler ya da maliyeti sen karşılıycan öyle çekecekler. Genişletmek için tıkla... Tamamlayayım, yani toplayacağınız imza sayısı ne kadar fazla olursa gelme ihtimali o kadar yükselir.