Hocam var diye biliyorum da bizde modem yoktu mobil veriden giriyorduk. Yani içinizi ferahlatır mı bilmiyorum ama datça gibi yerde yaşayayım internet kullanmamaya razıyım .
Hocam var diye biliyorum da bizde modem yoktu mobil veriden giriyorduk. Yani içinizi ferahlatır mı bilmiyorum ama datça gibi yerde yaşayayım internet kullanmamaya razıyım .
Orası öyle tabii de her şey burada çok pahalı fahiş diğer yerlere göre, hastanesi kötü en ufak şeyde Muğla merkeze gönderiyorlar, ürün erişimi veya tedarik zor mal getirtmek işkence uzak olduğu için. Elektrik su alt yapısı kötü internet desen ben 5 yıldır uğraşmaktan bıktım. Bir denizi havası güzel bu saydıklarımı çok dert etmeyecekseniz
Aynı adresten olmadığı sürece.; soyad aynı olsa da sorun olmaz sanırım. Sizin gibi kaç hane varsa altyapısı olmayan, her haneden dilekçeye imza alın. Yada her haneye ayrı dilekçe yapın.
Aynı adresten olmadığı sürece.; soyad aynı olsa da sorun olmaz sanırım. Sizin gibi kaç hane varsa altyapısı olmayan, her haneden dilekçeye imza alın. Yada her haneye ayrı dilekçe yapın.
Çevrende hiç internet kullanan yok mu? Ankastre kutusu yakınsa altyapı gelebilir ama etrafın boş ise bir kişi için uğraşmaz adamlar. Şimdi buradan şu anlaşılmasın ben TT tarafında değilim. Adamlar o kadar rahata alışmış ki yazlığımız için ankastreden kabloyu öle öle araya adam sokarak çektirdik. Yarım saat bile sürmedi. Basit bir kablo çekmek için mırın kırın yaptı adamlar. Memur kafasıyla iş yapıyorlar. Yatayım para gelsin muhabbeti. Bu sebeple fiber altyapıyı beceremediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Dilekçelerle muhtarla vs darlayın derim.