Türk Telekom altyapı getirmiyor

Şöyle ben Türk telekom bayisiyle görüştüm durumumu anlattım baktılar sisteme trafo dolu sizin oradaki o yüzden altyapı vermiyorlar sana dedi ve ekstra bir trafo yapılması gerekiyormuş. Trafodan kastı nedir onu da anlamadım ya da başka bir şey söyledi de ben yanlış anlamış olabilirim.

Benzer şeyi 8-9 ay boyunca yaşadım, Ağrı/Doğubayazıt ilçesinde İran yoluna yakın bir mahalledeki evin internet altyapısı yoktu sokaktaki kutudan telefon kablosu dedikleri ince bir kabloyla bağlantı yaptılar. Çok ısındığı için Yarım saatte bir İnternet kopsa da yine de işimizi görüyordu, yani senin durumun kadar kötü değildi. Geldiğimiz hafta ve sonrasında başvuru yaptık ama gelmedi altyapı falan.

2020 yılından beri Türk telekom’a başvuruyorum ve bana 24 ay içerisinde işleminiz sonuçlanacak diyorlar ya bu da iki seneye tekabül ediyor ve 2020 yılında başvurduğum başvuru 2022 yılında iptal edilip tekrardan başvuru oluşturulmuş ve o 2022 yılında oluşturulan başvuru da 2024’e geldiği zaman zaman aşımından dolayı iptal ediliyor ve 2024 yılında tekrardan başvuru oluşturuluyor beş senedir beni mağdur ediyorlar nasıl olur da 3 km ötemde internet altyapısı olupta beş yıl içerisinde benim olduğum yere o kabloyu çekemiyorlar anlamış değilim Allah’tan siz sonunuzu çözebilmişsiniz

Türk Telekom ofisi ile görüştüm şimdi. Bana muhtar ile birlikte hareket edip dilekçe yazmam gerektiğini ve minimum 25-30 hanenin imzasını toplamamla direkt fiber interneti bu sene içerisinde getireceğini söyledi yetkili kişi. Tek başına dilekçe vermemin bir anlamı olmayacağını da belirtti ve talebe göre hizmet verdiklerini söyledi.

Türk Telekom ofisi ile görüştüm şimdi. Bana muhtar ile birlikte hareket edip dilekçe yazmam gerektiğini ve minimum 25-30 hanenin imzasını toplamamla direkt fiber interneti bu sene içerisinde getireceğini söyledi yetkili kişi. Tek başına dilekçe vermemin bir anlamı olmayacağını da belirtti ve talebe göre hizmet verdiklerini söyledi.

Son düzenleme:
Bol şans dostum, umarım çevrede yaşayan insanlar destek olur bu konuda.

Sen muhtarı alacaksın müdürlüğe gideceksin. Etrafında isteyende varsa tadından yenmez.

Sen muhtarı alacaksın müdürlüğe gideceksin. Etrafında isteyende varsa tadından yenmez.
Kanka türktelekom saha ekibinden tanıdığımız vardı (evlere modem götürüp internet bağlayan ve kutudan hat çeken kişi) ona rağmen kaldığımız eve altyapı gelmedi, daha merkezi bir konumda fiber altyapılı bir eve geçince kurtulduk. Yani bu altyapı işi için çok şanslı olmanız lazım veya içerden tanıdık birileri el atmalı.

Komşuların hepsi 60 üstü yaşında mı ? Hiçbirinin mi ihtiyacı olmaz. Çok sinir bozucu bir durummuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…