Türk Telekom altyapı getirmiyor

Salih Melih

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıldır Türk Telekom'dan altyapı bekliyorum. Her gittiğimde bekleyin gelecektir gibi laflarla oyalıyorlar 2018 yılındayız, bu sorunu çözmem için ne yapmam gerek?
Kocaeli/Gebze'deyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşım,

Aynı problemi bizde yeni ev aldığımızda yaşadık yani sorunun bu olduğunu farz ediyorum , bizim binaya gelen altyapı yoktu ancak sokağın başındaki apartmanlarda internet vardı , Türk Telekom' a kaç kere imza topladık Müdür' ün odasına gitsek de sadece kazı için sıraya aldılar, bu sırada 1 yıl mı 5 yıl mı sürer bilemeyiz diyorlardı, bir çalışandan akıl aldık nasıl yaparız diye, sokakta veya caddede odaları bulunuyormuş kanalizasyon kapağı gibi oradan kendiniz kazdırın kanal atın sonra haber verin bana ben binaya kablo atarım sadece internet bağlayın diye ararsınız bina adını söylersiniz numarasını değil dedi , devlete gözükmeden bir hafta sonu kendimiz kazdık yine kapattık aynı şekilde ve sonunda 2 yıl sonra bağlatabildik.
Umarım bu bilgi yardımcı olur.
Ek olarak oda yerini de çalışandan öğrenmiştik.

Bulunduğunuz il veya ilçede internet kullanım oranı eğer az ise firma, hangi ISS olursa olsun altyapıyı döşerken katlanacağı maliyet, altyapı döşendikten sonra elde edeceği kardan az olacağı için hiç altyapı döşemeyebilir.

@Salih Melih size önerim şudur Uydunet ile görüşün ve kullanımınıza göre bir internet paketi aboneliği başlatın. Modem sanırım 200 lira civarında olabilir şu anda, kurulum zaten ücretsiz, 2 yıl kadar taahhütlü. TürkNet'i önermiyorum zira Türk Telekom altyapısını kullanıyor ve sorun yaşamanız yüksek ihtimal.

Gebze'de Uydunet var.

Binanızda Uydunet altyapısı var mı öğrenmek için 0850 888 0 126'yı arayabilirsiniz.

Şu paket iyiye benziyor ama ilk 3 ay 30 TL, sonra 41 TL ve 27 ay taahhüt istiyor. (16 Mbps ve 50 GB AKN)

www.kablonetbasvuru.com/kampanyalar/dort-dortluk-kampanya/

Türknet hayatta önermem. Müşteri hizmetlerini arıyorsun herkez farklı birşey söylüyor.
Verdikleri internet ve telefon hizmetinden memnunum da müşteri hizmetlerini sesli sisteme geçirmeleri olmamış. En son müşteri hizmetlerine işim düştüğünde faturamı son gün yatırmıştım ancak ödenmedi olarak gözüküyordu sesli sistemle bir yandan uğraştım e posta ile bir yandan uğraştım 5 dakikalık bu sorunu çözmek yeni sistemle 3 - 4 güne uzadı. Sesli yanıt sistemi olmamış.

Dükkanda uydu net kullanıyorum, Uydunet candır. Benim dükkanın bulunduğu mevki yeni binalar yapılıyor. Uydunet daha inşaat halindeyken koyuyor kutuyu. Eve TürkNet geçişi yaptım ama normal kullanımda sıkıntı yok. İndirme yaparken kesinti oluyor, üstelik benim hat değerlerim sorunsuz. Babama ADSL bağladılar, VDSL talebinde bulunduk. Sadece paket adı değişti hala ADSL ama VDSL olduğunu savunuyorlar. VDSL hat nasıl oluyor VDSL desteği olmayan modemden çalışıyor deyince cevap vermiyorlar. Türk Telekom umudunu kes.

Merhaba,mesajını çok geç cevaplıyorum ama maalesef çok müsait olamıyorum işten dolayı neyse ben aradım uyduneti gebze'de hizmet veremeyeceklerini söylediler hizmetlerinde gebze yazıyor ama hizmet vermiyolarmış haftaya bayilerine gitmeyi düşünüyroum ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…