Türk Telekom altyapı nasıl iyileştirilir?

Makaleler
3
Merhaba iyi geceleriniz olsun. Türk Telekom 50 Mbps / 4 Mbps hipernet internet hizmetini kullanmaktayım, yaklaşık 16 yıldır Türk Telekom hiçbir sorun yaşatmadı. Zaten söyledikleri değerlerin hepsini hemen hemen aldım, hiçbir şekilde internet kesilmesi, ping, packet loss lag vb durumlarla karşılaşmadım. Öğrenmek istediğim ankastreden gelen kabloları sağlam güzel bir para yatırarak değiştirsem altyapı sorgulamasında hız değişimi ile karşılaşır mıyım? Yapmış olduğum hız testi evde 6 adet Wi-Fi ile internete bağlı iken aldığım sonuçlardır. Ciddi anlamda bu işi bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Eğer dediğin gibi 16 yıldır aynı binada oturuyorsanız, bu kablolar her türlü olumsuzluk yaşamıştır oksitlenme vb. değiştirisen iyileşme olabilir.

Elektrikçi şöyle yapar; eğer orada priz imkanı var ise ankastreden direkt modeme bağlar değerlere bakarsın. Priz imkanı yoksa ekip talep edersin onlarda ölçüm cihazı mevcut.

Sanmıyorum en üst katta oturuyorum 6 kat var ankastre ile aramızda teşekkürler. Yarın soruşturayım.

Eğer dediğin gibi 16 yıldır aynı binada oturuyorsanız, bu kablolar her türlü olumsuzluk yaşamıştır oksitlenme vb. değiştirisen iyileşme olabilir.

Bina 32 yıllık 16 yıldır internet hizmeti kullanıyor bina, ancak 16 yıldır VDSL2 hizmeti almıyoruz tabi ADSL olarak başladı ilk sonrasında 10 yıl önce falan tüm binanın ankastre sistemi kabloları değişti. Ondan sonra VDSL2 hizmetini kullanmaya başladık.

Sanmıyorum en üst katta oturuyorum 6 kat var ankastre ile aramızda teşekkürler. Yarın soruşturayım.
Yanlış anlamadın umarım. Ankastre yakınlarda priz varsa modemi aşağıya indirip oraya takacaksın, elektrikçi de ankastreden kısa kablo çekip modeme takacak değerlere bakacaksın. Ankastre yakınlarında bodrum gibi bir şeyler var ise illaki priz vardır uzatmayla çekersin bir şekilde.

Çok haklısın vallahi düşünemedim bi an çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…