Türk Telekom altyapı olan mahallede altyapı olmaması nedeniyle internet bağlanmıyor

Gold_Kemalist

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bir altyapı sorunu durumum var oturduğum bina sıfır olduğu için bir altyapı yok ve dediklerine göre bize altyapı bağlayamıyorlarmış. Çünkü bizim binamız eski kabloları desteklemiyormuş. Binamızdaki tüm kablolar hazır, tek gereken sadece altyapı ile binadan sarkan kabloyu birleştirmek. Yani yeni fiber kabloları bizim sokağımızın başında da var ve yarım saat 1 saat alacak bir işi bize maksimum 2 yıl içinde yapacaklarını söylediler. Benimle dalga mı geçiyorlar anlamadım. Mahallemin hepsinde internet var hatta fiber internetleri var. Ancak fiber internet olmadığını eski bir telefon kablosunu olduğunu belirtip bize bağlamayı ret ediyorlar ne yapmam lazım? Superbox kullanmaktan bıktım.

Dalga geçtiklerini sanmıyorum. Ben sokağımda 10 yıldır aynı hızı alıyorum. Ne zaman hızımız artacak, ne zaman fiber getireceksiniz diye sorduğumda " o sokak için planlanan altyapı geliştirmesi yok" demişlerdi.

Bir alt sokağa yani 50 metre ileriye fiber getirdiler, bize vermediler. Yani sözlerini tuttular bizim sokağa geliştirme yapmadılar. TT garip bir firma.

Dilekçe yazdık 1 ay oldu hala bir şey yok.

Biraz üstelemeniz lazım maalesef Türk Telekom böyle.

CİMER'e veya BTK'ya şikayet etsem?

CİMER BTK'ya atıyor BTK kopyala cevap veriyor şans isteyen iş vallahi şansiniz varsa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…