Türk Telekom altyapı olmasına rağmen altyapı yok diyor

Daha fazla  
Malatya'da yaşıyorum depremden sonra evim hasar alıp yıkıldığı için farklı bir konuma taşındım ve mevcut olan Türk Telekom aboneliğimi iptal ettim. Yeni taşındığım binada internet için başvuruda bulunduğumda Türk Telekom bana bulunduğun yerde altyapı yok diye cevap verdi halbuki binamda Türk Telekom internet kutusu var ve binanın önünde altyapıda geçiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda durumu izah ettiğimde bana orada boş port yok dediler bende 15 Temmuz 2023 tarihinde başvuruda bulundum ve bana 200 küsur gün içerisinde hallolacağını söylediler hatta şubat ayından sonra başlayacağız diye cevap aldım ama neredeyse 1 yıl olacak ve herhangi bir dönüş almadım genel müdürlüğe gittim BTK'ya şikayet ettim ama bir sonuç alamadım bundan sonra ne yapmalıyım?

hemen karşımdaki apartmanda böyle sonuç çıkıyor diğer dairelerde ilk attığımla aynı sonuç çıkıyor

Anladım binandaki diğer komşular internet kullanıyor mu bir de binandaki kutunun içini çekip atar mısın?
karşımdaki daire de benimle aynı durumda diğer komşularla pek bir muhabbetim yok ama sitenin kapıcısı binada altyapı olduğunu ve kullananların olduğunu söylemişti binadaki kutunun resmini sabah çekip atayım hocam teşekkürler desteğin için

hemen karşımdaki apartmanda böyle sonuç çıkıyor diğer dairelerde ilk attığımla aynı sonuç çıkıyor
Eki Görüntüle 2208324
Hocam bu dairede fiber var o yüzden port sorunu yok. Sizde ADSL/VDSL desteği var yüksek ihtimalle. Benim binamda da sorguladığımda sizinki gibi sonuç çıkmıştı. Türk Telekom'u aradığımda ise VDSL hizmeti alabilirsiniz dediler ve kuruluma gelen beyefendi bir arama yaparak port açar mısın dedi karşıdaki kişiye sonra da kurulumu yaptı. Belki sizdeki durum daha da karışıktır belki de Türk Telekom görevlileri işi yokuşa sürüyordur. Her iki durumda da onları bıktırana kadar genel müdürlüğe giderek port açılmasını talep etmenizde fayda var. Koca ülkenin altyapısı tekelde olunca işte çağımızın temel ihtiyacı internet için bile çabalamak gerekiyor ne yazık ki.

Anladım binandaki diğer komşular internet kullanıyor mu bir de binandaki kutunun içini çekip atar mısın?
Buyrun hocam

evet haklısınız ne yazık ki

Dosya Ekleri

• be375ae7-7eda-4a91-9cdb-aae91c1c20f7.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 69
  • d38aaf22-748a-420f-a39f-17caa4f30907.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…