Türk Telekom altyapı yok sorunu

dgnfath

Decapat
İyi günler herkese merhaba, yeni bir daireye taşındım bugün internet bağlatmak için Türk Telekom'u aradığımda bana dairenizde altyapı yoktur dediler fakat apartmanımda bulunan tüm komşularım internet kullanıyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Port olmayabilir. Arayıp port açtırmanız gerek. Komşularınız TT mi kullanıyor? Eğer TT kullanmıyorlar da TT altyapısı yoktur. Başka bir firmadan internet alabilirsiniz. TT Türk Telekom bu arada.

Bazen port ve alt yapı olsada sistemde hata olabiliyor. Müdürlüğe gitmende fayda sistemde sorun varsa 5 dakikalarını almıyor.
İyi günler herkese merhaba, yeni bir daireye taşındım bugün internet bağlatmak için Türk Telekom'u aradığımda bana dairenizde altyapı yoktur dediler fakat apartmanımda bulunan tüm komşularım internet kullanıyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekli?

Belki TURKSAT kablo net kullanıyorlardır. Daha iyi fiber altyapılı internet, tavsiyede ederim. Komşularınıza hangi firmadan internet kullandıklarını sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı