Türk Telekom Amazon video erişim sorunu

Batuhan Şener

Hectopat
Daha fazla  
Evimde Türk Telekom'un 24 Mbps fiber internetini kullanıyorum. Televizyonumda ve bilgisayarımda Amazon video uygulamasını kullanamıyorum fakat mobil internetim ile kullanabiliyorum. Televizyonda uygulamayı yeniden başlatın hatası alıyorum. Bilgisayarda ise 'izle' düğmesine bastığımda hiçbir geribildirim alamıyorum. Televizyonumda uygulama yükleme konusunda da aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Samsung 49RU7300 televizyonumda internet kablosu ile uygulama yüklemek istediğimde uygulamalar indirilemiyor. Telefondan internet açıp yüklemeye çalıştığımda ise başarılı oluyorum. Bu olayın sebebini öğrenebilmiş değilim fakat daha önceden de GTA V Online'a girerken gene telefondan internet açıp Social Club'a giriş yaptıktan sonra normal internet ile devam etmem gerekiyordu aksi taktirde hata alıyordum. Türk Telekom'un bu sorununa anlam verebilmiş değilim. Modemimi birkaç kez sıfırladım, Google DNS'i kullandım fakat nafile. Sorunu teşhis edip çözüm sunabilecek kimse var mı?

**
Sorunun çözümü güvenli internet hizmeti ile alakalıymış. Aile profilini devre dışı bıraktığımda sorunum çözüldü. Yine de bu gibi sorunlar için TürkTelekom'un çözüm geliştirmesi gerekmekte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…