Türk Telekom başkasının internet erişimini kısıtlama

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben Türk Telekom kullanıyorum ve internetim zaten bende yavaş. Ve gelen misafirlerin çocukları ağlıyor sızlıyor ve internete bağlanıyor. Ben ise mümkünse şunu yapmak istiyorum: İnternete bağlı gözüksün ama internet kullanamasın, giremesin. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Modem arayüzünden banlayabilirsiniz direkt olarak İnternete bağlanamazlar.

Hocam her türlü o interneti kullanmak için ağlayacak sızlayacaklar ve olan size olacak. Bunun yerine ailenizi ikna edip daha yüksek hızlı bir internete geçiş yaptırmayı deneyebilirsiniz(anladığım kadarıyla her gün misafir geliyor).

Ben kendi misafirlerime yapmıştım, bir kere bağlanınca bile cihazın adı ve mac adresi çıkıyor bizim evdeki telefonların markalarını bildiğimden onlara izin vermiştim diğerlerini banlamıştım eve gelen misafir parolayı girince bu ağa bağlanılamıyor diyordu.

malesefki evde küçük küçük kardeşim oldu için düşük bir internet aldılar gece gündüz girmesin diye.

nasıl yaptınızı anlatırmısınız adım adım olarak acaba ?

Hocam nasıl yapılıyor acaba bilgi verir misiniz? Şu an benim de ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam nasıl yapılıyor acaba bilgi verir misiniz? Şu an benim de ihtiyacım var.
cmd aç ipconfig yaz sonra orada
"Default Gateway . . . . . . . . . : x.x.x.x.x"
x yazan yerde muhtemelen 192.168.1.1 yazıyor olucaktır sizde farklı birşey yazıyorsa oda olur
Sonra tarayıcını aç, modem arayüzünü açıcaksın sonra modem arayüzüne giriş yapmak için default şifreler olur modeminin markasına göre internette default arayüz şifresi yaz oradan giriş yaparsın.

tmm da girmeyi biliyom nasıl banlicam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…