Bunlar yaptıkları hizmetin 100 mislini nasıl alırız hesapları yaparlar ancak.
Söz konusu rezil hizmet olunca, bu hizmete bağlı olarak başka bir kurumdan bahsetmek istiyorum.
Bugün Yepaş'a gittim yeni abonelik için. Aboneliği alacağım saat başkasının adına kayıtlı çıktı, yani kullanılıyor. (Yalnız bu saat üzerinde ilk abonelik olacak.) Adama "yok, kardeşim saat henüz bağlı değil ki, böyle bir durumda nasıl kullanılabilir ki?"
Adam, "ahan görmüyor musunuz sistemde başkasının adına kayıtlı ve kullanılıyor" dedi.
Emin olmak için tekrar saatin No'sunu okumaya gittim ve bu sefer görsel olarak kanıt getirdim.
Adam, "galiba bir karışıklık var" deyip beni başka bir kişiye yönlendirdi (bu yönlendirildiğim kişi arıza, sorunlarla ilgilenen biri)
Yanına gittim, ben daha ağzımı açmadan "bak kardeşim, öyle herşeyi bizden bilmeyin, gidin elektrikçiyle sorununuzu çözün, bu bizi ilgilendirmez dedi.
Ona şöyle bir baktım ve ona "sen burada boşuna harcanıyorsun, siz en iyisi gidin medyumluk olun" dedim.
Bana "ne alaka beyefendi?" dedi.
Ee, dedim, ben daha sorunumu anlatmadan siz cevap verdiniz, ayrıca sınırlı bir şekilde. "Yok ya, ben sizin ne söyleyeceğini biliyorum" dedi, dedi de dedi... Neyse.
Bir şeyler anlatmaya çalıştım, açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama, eğer o anda benim yerinde biraz asabi bir insan ölmüş olsaydı bu sözünü ettiğim Yepaş çalışanının ağzını burnunu kırardı. Ama ben yapmadım, yalnız çok daha beter ettim onu