Türk Telekom bölgede altyapı olduğunu söyleyip altyapı desteklemediğini söylüyor

Slester

Decapat
Daha fazla  
Alt yapayım yok diye işlemler hızlansın diye daha önce internet başvurusu yaptım. Bir hafta sonra Türk Telekom ekipleri evime geldi altyapı var olarak gözüküyor dedi sistemde işli değildir dedi. Bir gün sonra Türk Telekom'dan arandım yaptığım başvuru altyapımı desteklemiyormuş başvurunu iptal et tekrar başvuru oluştur dedi ama ben Türk Telekom almak istemiyorum, şu an altyapı yok olarak gözüküyor sistemde, hiçbir yere firmaya başvuru yapamıyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt yapayım yok diye işlemler hızlansın diye daha önce internet başvurusu yaptım. Bir hafta sonra Türk Telekom ekipleri evime geldi altyapı var olarak gözüküyor dedi sistemde işli değildir dedi. Bir gün sonra Türk Telekom'dan arandım yaptığım başvuru altyapımı desteklemiyormuş başvurunu iptal et tekrar başvuru oluştur dedi ama ben Türk Telekom almak istemiyorum, şu an altyapı yok olarak gözüküyor sistemde, hiçbir yere firmaya başvuru yapamıyorum, ne yapabilirim?

Göknetten altyapı sorgulayıp buraya atar mısın?

Dosya Ekleri

• IMG_0411.png
    IMG_0411.png
    88,3 KB · Görüntüleme: 43
Başıma geldi bu sanırım şu sebepten oluyor. Altyapı var ama size gelen badwith yeterli değil ya da dengesiz olduğunda telekom hat vermek istemiyor. Önceden umursamadan verirlerdi. Yakın zamanda bir başvuru yaptım. Aynı durum oldu.

Forum'da bir diğer başlıkta sizin durumunuzun aynısı olduğunu zannettiğim bir durum daha var. O kişiye bir de Göknet üzderinden sorgulama yapmasını rica ettim; bakalım size gelenin tıpkısının aynısı mı gelecek? Bu arada siz de şuradan bir sorgulama daha yapıp sonucu yollar mısınız? Tşkler. Bkz.: Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama

Forum'da bir diğer başlıkta sizin durumunuzun aynısı olduğunu zannettiğim bir durum daha var. O kişiye bir de Göknet üzderinden sorgulama yapmasını rica ettim; bakalım size gelenin tıpkısının aynısı mı gelecek? Bu arada siz de şuradan bir sorgulama daha yapıp sonucu yollar mısınız? Tşkler. Bkz.: Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama
Sanırım hiç bir şekilde altyapı gelmeyecek bugün tekrar aradı başvurunu iptal et dedi Türk telekom almak istemediğimi söyledim hangi firmadan alacaksın dedi Türknet dedim bizde de aynı fiyat diyor iyice saçmaladı bunlar

Dosya Ekleri

• IMG_0416.png
    IMG_0416.png
    107,8 KB · Görüntüleme: 30
Sanırım hiç bir şekilde altyapı gelmeyecek bugün tekrar aradı başvurunu iptal et dedi Türk telekom almak istemediğimi söyledim hangi firmadan alacaksın dedi Türknet dedim bizde de aynı fiyat diyor iyice saçmaladı bunlar
Evet, sizde çıkan sorgulama sonucu diğer (bahsettiğim) mağdur arkadaşınki ile tıpatıp aynı. Sanki binalarınız "yaşar yaşamaz" pozisyonunda... İmkan bulursam, yarın İstanbul'daki büyük bir Telekom Md'üne gidip oradaki Altyapı Erişim birimi ile görüşmeye çalışacağım; umarım kovmazlar. Ve bu sorgulamanın Türkçe mealini öğrenmeye çalışacağım...

Arkadaşlar Sorunu çözdüm yakında bağlanacak internet Twitter üzerinden Türk telekom ceo sunu etiketleyip sorunu yazın yardım ederler

Dosya Ekleri

• IMG_0461.png
    IMG_0461.png
    110,4 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı