Türk Telekom boş port açmıyor

murat06

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Konya'da öğrenci evi tuttuk ve tuttuğumuz binada port yok. Binada fiber kutular var, GPON altyapısı mevcut. Türk Telekom'dan abonelik talebi açtırdık ama ne zaman sonuçlanacağı belli değil. Oradaki çalışan abiye durumumuzu anlattık ve elinden geleni yapacağını söyledi, ancak pek umudum yok açıkçası.

Okuduğum bölüm gereği yüksek boyutta yüklemeler yapmam lazım. Ayrıca uzaktan bir şirketle çalışmaktayım. Yıl 2024 olmuş, adamlar yörüngeden internet sağlıyor, ama maalesef bizim ülkemizde hâlâ port sorunu yaşıyoruz ve bizi zorla Superbox gibi fiyat olarak sömürücü bir hizmet satın almaya itiyorlar. 200 GB'ye 1200 TL fiyat biçiyorlar, şaka gibi gerçekten.

Kısacası, ben portu kısa sürede nasıl açtırabilirim? Müdürlüğe gitsem bir faydası olur mu? Daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar veya bilgili kişiler yardımcı olursa çok teşekkür ederim.

Türk Telekom'u boşverin. Size verilmeyen o bağlantı portunu, Turknet'e internet başvurusu yaparak tahminim birkaç gün içerisinde açtırabilirsiniz. Deneyin bende işe yaramıştı. Turknet gibi şirketler Telekom'dan kendi ayrılmış portlarını önceden kiralayıp müşterilerine sunuyorlar diye biliyorum.

Türk Telekom daha ne iş yaptığını bile bilmiyor. Türknet'e geç altyapı bile gelir. Oradan da Millenicom'a geç.

TurkNet'te boş port yok gözüküyor. TurkNet'e de başvuru yapacağım.

Türk Telekom daha ne iş yaptığını bile bilmiyor. TurkNet'e geç altyapı bile gelir. Oradan da Millenicom'a geç.

Millenicom'dan altyapı sorgulattım port var veya yok demedi başvuru yaptım yarın arayacaklar.

Dün gene Türk Telekom CEO'suna LinkedIn üzerinden özel mesaj attım, BTK'ya şikayette bulundum ve çok şaşırarak iki taraftan da dönüş sağladılar. Konu ile ilgili bizzat CEO tarafından ilgili ekipten konuyu inceleyip benimle iletişime geçileceği mesajını aldım.

An itibari ile yarın evime uğrayıp internet bağlantısını gerçekleştirecekler.

Benim port konusunda maceram kısa sürdü inşallah sizlerinki de kısa sürer.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, azmin gücü tebrik ederim.
Siz ceo ya yazinca nasil port boşaldı çok enteresan bir durum.

Hayırlı olsun, azmin gücü tebrik ederim.
Siz ceo ya yazinca nasil port boşaldı çok enteresan bir durum.
Gariban gecekondununkini söktü onun evininkini taktı. Fakirler gün yüzü görmesin stili ISP.

Merhaba,tekrar hortlatmış gibi oluyorum konuyu kusura bakmayın ama benimde aynı şekilde bir sorunum var CEO'ya nasıl bir mesaj attınız örnek verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…