Türk Telekom boş port yok diyor

pwexxxx

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, Malatya şehir merkezinde yaşıyorum. Deprem ilk olduğu zamanlar ev internetini kapatmıştık o gün bu gündür bir daha o interneti açtıramadık. Binada altyapı kesinlikle var sadece boş port yok. Boş port olmaması sorunu bizim bu binanın ankastre kutusundan kaynaklı olabilir mi çünkü eğer bölgesel bir port sorunu olsaydı bizim civardaki diğer binalarda da bu sorun yaşanırdı? Hemen 10 metre yandaki binada bile yeni başvuru yapılabiliyor. Ayrıca yaklaşık 2 yıl önce tesadüfen başka bir komşunun arızası için gelen teknik ekibi bizim binanın ankastre kutusunu incelerken gördüm oradaki arkadaş da burada boş yer yok dedi. Ancak bizim binanın ankastre kutusunda kesinlikle boş yer olmalı çünkü interneti en son biz kapatmıştık ve biz kapattıktan beri orası dolmuş olamayacağına eminim. Binadaki insanları tanıyorum. Binada ayrıca 1 daire boş ve yaşlı amcalar falan da kalıyor yani en az 4 yerlik boş port olmalı. İnternette biraz araştırdığımda önceden kullanıp da iptal eden kullanıcıların portlarının bazen takılı kalabileceğini öğrendim. Şimdi bu sorun için ne yapmalıyım? Dilekçeyle falan uğraşmak istemiyorum Türk Telekom'un hiç takmayacağını düşünüyorum.

Fotoğrafı yarın sabah atacağım.

Peki şimdi ne yapmalıyım gerçekten delirmek üzereyim bu Türk Telekom yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…