Türk Telekom çift modem kullanma

Yourlastday

Hectopat
Daha fazla  
TTNET bize modem vermisti, apartman boslugunda duruyordu ama internet cekmiyor. (1 alt katta oturuyorum).
Gecen gun Bimeks'ten Everest SG 1600 modem aldim taktim gene ayni, cekmiyor.
2 tane modem var. Birini ust kata diğerini bizim kata koysam telefon kablosunu cogaltici ile (adini unuttum) bir kismini ikinci kattaki internete, diğerini birinci kattaki internete soksam calisir mi? İnternet arayuzunden ayni TTNET kullanici adi ve sifresiyle giris yapsam olur mu? Biraz karisik oldu ama lutfen yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş aynı telefon hattı üzerinden 2 modemi bağlamak mantıklı değil belki imkansızdır ancak yeni aldığın modemi router olarak kullanabilirsin. Yapman gereken Telefon hattının girdiği modemden Lan kablosu yardımıyla yeni modeme bağlantı kurmak. Kablo uzun olabilir ve yeni modemi kendi bilgisayarına olabildiğince yakınlaştırmaya çalış. Router olarak kullandığın modemin elektrik bağlantısını yaptıktan sonra artık yeni modeme bağlanarak internete girebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı