510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Ağustos 2024 #1 Modemim Keenetic Extra DSL. Gerek modemin ayarlarından seçsem de, gerek bilgisayardan da DNS adresi girsemde bir türlü olmuyor.
Modemim Keenetic Extra DSL. Gerek modemin ayarlarından seçsem de, gerek bilgisayardan da DNS adresi girsemde bir türlü olmuyor.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 510095 dedi: Modemim Keenetic Extra DSL. Gerek modemin ayarlarından seçsem de, gerek bilgisayardan da DNS adresi girsemde bir türlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayınız hangisi? Linkten standart test yapıp paylaşır mısınız? DNS leak test www.dnsleaktest.com
510095 dedi: Modemim Keenetic Extra DSL. Gerek modemin ayarlarından seçsem de, gerek bilgisayardan da DNS adresi girsemde bir türlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayınız hangisi? Linkten standart test yapıp paylaşır mısınız? DNS leak test www.dnsleaktest.com
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 3 Ağustos 2024 #3 Emre Nxt dedi: İnternet servis sağlayınız hangisi? Linkten standart test yapıp paylaşır mısınız? DNS leak test www.dnsleaktest.com Genişletmek için tıkla... Türk Telekom diye yazıyor ya başlıkta. Cloudflare gösteriyor fakat yasaklı sitelere girmiyor.
Emre Nxt dedi: İnternet servis sağlayınız hangisi? Linkten standart test yapıp paylaşır mısınız? DNS leak test www.dnsleaktest.com Genişletmek için tıkla... Türk Telekom diye yazıyor ya başlıkta. Cloudflare gösteriyor fakat yasaklı sitelere girmiyor.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 510095 dedi: Türk Telekom diye yazıyor ya başlıkta. Cloudflare gösteriyor fakat yasaklı sitelere girmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka internet kullanan ve Türk Telekom DNS kullanan insanlar da mevcut. VPN'siz yasaklı sitelere giremezsiniz. Proton VPN önerebilirim.
510095 dedi: Türk Telekom diye yazıyor ya başlıkta. Cloudflare gösteriyor fakat yasaklı sitelere girmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka internet kullanan ve Türk Telekom DNS kullanan insanlar da mevcut. VPN'siz yasaklı sitelere giremezsiniz. Proton VPN önerebilirim.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 3 Ağustos 2024 #5 Emre Nxt dedi: Başka internet kullanan ve Türk Telekom DNS kullanan insanlar da mevcut. VPN'siz yasaklı sitelere giremezsiniz. Proton VPN önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Normalde VPN'siz girmesi gerekmiyor mu?
Emre Nxt dedi: Başka internet kullanan ve Türk Telekom DNS kullanan insanlar da mevcut. VPN'siz yasaklı sitelere giremezsiniz. Proton VPN önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Normalde VPN'siz girmesi gerekmiyor mu?
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 VPN'siz Cloudflare'in DNS'i ile tüm yasaklı siteler açılıyor bende, sanırsam ISS'iniz ile alakalı bir durum. Kendim Netspeed kullanıyorum.
VPN'siz Cloudflare'in DNS'i ile tüm yasaklı siteler açılıyor bende, sanırsam ISS'iniz ile alakalı bir durum. Kendim Netspeed kullanıyorum.