Türk Telekom Dowload ve Upload Düşük Hız

GnOni

Hectopat

Görmüş olduğunuz üzere hızım bu şekilde gözüküyor portalda, gelelim işin aslına Speedtest vb. sitelerde Max hızım 9Mbps uploadım zaten aşırı düşük 0.75 Mbps gibi bir hız alıyorum. Türk Telekom fiber 24Mbps paketine kullanmama rağmen. 1 ay da en az 10 kere müşteri hizmetlerini aradım fakat bir türlü sorun çözülmedi. Ne olur yardımcı olun kafayı yemeye başladım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durumu yeniden bildirmenizi öneririm. Ekip iç tesisatı kontrol etti mi? Kablosuz bağlanıyorsan, kablolu bağlantı yaptığında bir değişim oluyor mu hızda?

SNR değeriniz neden gözükmüyor anlamadım ve hattınıza neden 24 megabit yerine 18 megabit hız tanımlanılmış, hiç sordunuz mu? Hattınıza 18 tanımlandığını ve 24 Mbps tanımlanılması gerektiğini tanımlamalarını belirtin.

Durumu yeniden bildirmenizi öneririm. Ekip iç tesisatı kontrol etti mi? Kablosuz bağlanıyorsan, kablolu bağlantı yaptığında bir değişim oluyor mu hızda?
kablolu bağlanıyorum kablosuza göre hiçbir fark yok hız hep aynı
Hattın 35 Mbps rahat destekliyor. Hızın iss tarafından sabitlenmiş.
nasıl düzelticem
çok kez bildirdim hiçbir şey yapmıyolar

Son çare

hahahahahaha hakkikatten en iyisi ama bıktık artık türktelekom dan lanet olsun taahütüm bitene kadar idare edicem artık keşke elimden birşey gelebilse

Başvuru yapmanı öneririm. Ya hizmeti iyileştirirler ya da ceza ödemeden taahhüt iptali kararı verebilirler. Belli olmaz. Hatta isterse arayarak durumu söyle ve 1 hafta içinde düzelmezse tüketici haklarımı kullanacağım dersen genelde düzeltiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…