Türk Telekom düşük hız sorunu

Wierotten

Hectopat
Tam 1 yıldır internet hızımız aşırı kötü. İlk 6 ay içinde indirme hızı 3-4 Mbps aralığındaydı. Bu günlerde daha da kötüye gidiyor. Bugün bir hız testi daha yaptım ve sonuş 0.80 indirme hızı oldu. Defalarca arıza kaydı yaptırdık fakat mahalleden kaynaklı 2 haftaya geçer demişlerdi. Bunu dediklerinden 3 ay geçti daha da kötüye gitti. Ne bir oyun oynayabiliyorum. Ne video izleyebiliyorum. Ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum. Bıktım artık bu durumdan. Bu işlerle anlayan biri varsa yazabilir mi, lütfen?

Tam 1 yıldır internet hızımız aşırı kötü. İlk 6 ay içinde indirme hızı 3-4 Mbps aralığındaydı. Bu günlerde daha da kötüye gidiyor. Bugün bir hız testi daha yaptım ve sonuş 0.80 indirme hızı oldu. Defalarca arıza kaydı yaptırdık fakat mahalleden kaynaklı 2 haftaya geçer demişlerdi. Bunu dediklerinden 3 ay geçti daha da kötüye gitti. Ne bir oyun oynayabiliyorum. Ne video izleyebiliyorum. Ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum. Bıktım artık bu durumdan. Bu işlerle anlayan biri varsa yazabilir mi, lütfen?

Tesadüf herhalde, bende de aynı sorun vardı 2 senelik aboneyim. Daha 2 dakika önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Güncelleme yapılması gerek dedi, güncelledi kedni ekranından bir şey yaptı, gün içinde internet hızınız olması gereken seviyeye çıkar dedi. Siz de arayın.

Kablolarda ek var mı? Evdeki kablolarda veya cihazlarda sorun yoksa ve sorun TT kaynaklıysa BTK’ye şikayet edin.

Buradan altyapını sorgula hangi altyapı ve hangi hızı kaldırıyor onu öğrenelim altyapının ve bir de hat değerlerini at. Modem arayüzünde oluyor.

Edit: Linki koymayı unutmuşum :D.
Altyapı sorgulattım böyle bir yazı geldi: 25001142 - Sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulunamadi. [Kaynak : TT XDSL Api] Hat değerlerimde bunlar:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    6,5 KB · Görüntüleme: 45
Altyapı sorgulattım böyle bir yazı geldi: 25001142 - sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulunamadi. [Kaynak : TT XDSL Api] hat değerlerimde bunlar:

TT müşteri hizmetlerini arayıp elit ekip istediğini söyle. Ölçüm yapsınlar hatlarda veya kabloda sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı