Türk Telekom Düşük Hız Sorunu

Days Gone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 Ağustos sabahı otele gitmiştik (30 Haziran'da interneti kapatmıştık) Biz oteldeyken internet kapalıydı yani kimse girmiyordu. Dün otelden geldik ve internetimde bir ağırlık olduğunu gördüm. Hemen bir hız testi yaptım ve sonuç 2-3 Mbit arası idi. Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor? Bugün de ölçtüm hala aynı. Hiç kullanılmamış interneti bildiğin çalıyorlar. Ayıp yani. Biz buna para veriyoruz ve sahibi bizden çalıyor, bu çok kötü bir durum. Benim şimdi internetimi eski haline getirmem için ne yapmam lazım?
Not: Bir kaç ay önce müşteri hizmetlerini aramıştım ve bana tarifemizin 16 Megabit olduğunu söylediler fakat ben bu internetimde en fazla 8.0-8.46 Mbit arası görüyorum.

Türk Telekom'a geçecekseniz geçmemenizi tavsiye ederim. Şunu da söyleyeyim, internette bir sorun olunca hep altyapı sorunları var diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı sorunları bir türlü bitmek tükenmek bilmedi zaten.. Genel müdürlüklerinde 1 hafta süründükten sonra UyduNet kullanıcısı oldum ve halimden son derece memnunum O yüzden hiç müşteri hizmetlerini aramakla zaman kaybetme derim..

Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktırdığında, sorunu en fazla birkaç gün içerisinde düzelteceklerdir veya başka bir sorundan dolayı düzelemeyecek şekildeyse size gerekli açıklamalar zaten yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…