Türk Telekom Düşük Hız Sorunu

LostMachine

Decapat
Yer
İstanbul-Şile
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom internet kullanıcısıyım. Paketimin içeriği 35 mb 50 GB AKN sıkıntım şöyle internetimin yenilenmesinden bugün 6 Aralık'a kadar hiçbir şey indirmedim. Anlayacağınız sadece Youtube'da sınava hazırlandığım için sadece ders videoları izliyorum. Bugün internet hızımı ölçünce internet hızımın 16 mb'e düştüğünü gördüm kısacası arkadaşlar hiçbir şey indirmedim oyun vb. hep böyle bu sorunu yaşıyorum. Sizce modemden mi kaynaklı bir sorun mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET müşteri hizmetlerini arayıp hızınızın düşürülmediğine emin olduktan sonra tekrar yazabilirmisiniz?

Daha ayın 6' sı AKK' nın dolduğunu zannetmiyorum. Teknik bir problem var bence.

Daha önce kaç MBPS alıyordunuz?
Paketim 35 MBPS speedtest yaptığım zaman 32-35 civarı alıyordum.
Daha ayın 6' sı AKK' nın dolduğunu zannetmiyorum. Teknik bir problem var bence.
Tek çarem o zaman müşteri hizmetlerini arayarak yardım almak sanırım.
TTNET müşteri hizmetlerini arayıp hızınızın düşürülmediğine emin olduktan sonra tekrar yazabilirmisiniz?
Akşam eve döndüğümde dediğinniz gibi yapıp sizi bilgilendiririm.

malesef ttnet tüm kullanıcıların hızını kesmiş. benim 50mbit olan hızımıda 24mbite çekmişler. hatta üst paketleride kaldırmışlar. daha önce hattım 85mbite kadar destekliyordu şimdi hattım en fazla 24mbit gözüküyor. büyük ihtimal yılbaşında akn kalkıyor diye hızları çekmişler.

Turktelekom’un ADSL de sıkıntılı olduğu bir gerçekti görünen o ki artık fiberde de sıkıntı yaratacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…