Türk Telekom düşük hız veriyor

timur ilber

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom, senden nefret ettiğim kadar başka kimseden nefret etmiyorum. Kendisinin yapması gereken bir işlemi başka birisine yaptırıp sonra da internet hızımı yine 5MB'e kadar düşürüyorsun. Yazdığım şifre doğru olduğu halde tüm cihazlarda şifre hatalı deyip telefonlarımızı bilgisayarlarımızı bağlamıyorsun. Katlanacak gücüm kalmadı, yeter arkadaş, yeter!
Köydeki arkadaşıma soruyorum, internet hızın kaç diye, bana 10-15 download, 5 upload diyor, ben bu internete 150 TL veriyorum. Nerede benim hakkım, ne yapıyorsunuz bu internetleri? Türk Telekom pişmanlıktır, almayın aldırmayın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sende bir problem var. Ben 130 lira gibi bir fiyat ödüyorum. Hiç ping sorunu çekmiyorum. Steam indirmesi biraz yavaş onun dışında problem yok. Fiber alt yapı var.

Bende turktelekomluyum VDSL alt yapısına rağmen 24 Mbps 97 TL yani savunuyorum gibi anlaşılmasın ama altyapı sıkıntılı.

Ben yeni abonelik yaptım 24 ay 50mb hız vdsl hipernet kendi modemim olduğu için 134 TL ve ilk 2 ay 25 tl indirimli fiyattan ödeyecekmişim, superonline fiber 200/10 160 TL ödüyordum ama sansürcellin(Turkcell) fiber gibi değil adsl den beter bir internetti. Benim bölgemde mersinde mezitlide superonline fiber rezalet bir şey. Kesinlikle önermiyorum türk telekomun yurtdışı ve içinde pingleri en düşük servis sağlayıcıları arasında. Turkcell superonline eski Superonline değil artık uyarıyım ben geçmeyi düşünen varsa, 7 yıldan fazla kullandım ben fiberini superonlinenın bu arada, turkcell tekrar yatırım yapana kadar altyapısına falan bitmiştir benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı