Türk Telekom düşük yükleme hızı

Mithril

Megapat
Daha fazla  
2 Yıllık sözleşmemin 1. Yılı dolmadan Türk Telekom tarifem de ki yükleme (upload) hızım birden bire 0,70 Mbps düştü.
Aşağıda görüldüğü gibi hız testi yaptığımda yükleme (upload) hızım en fazla 0,73 Mbps, modem bilgilerime baktığımda tarifem de ki 24/3 Mbps olarak gözüküyor.
Müşteri hizmetlerini aradığımda alt yapınız normal gözüküyor arıza kaydı acıyorlar herhangi bir sıkıntı olmadığını gayet sağlıklı çalıştığını tekrar tekrar iletiyorlar.
Elimden de artık bir şeyler gelmiyor ne yapmam gerekiyor. Forumda bilgisi olan veya başından böyle bir olay geçmiş arkadaşım var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Hız testim:

hat değerlerim:

@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Mithril G533 konusuna yazamadım yetkim yok diye aynı kulaklıktan bende de var kırıldı usb alıcısı logitech destepe yazdım ücretsiz yenisini gönderdiler
Mithril G533 konusuna yazamadım yetkim yok diye aynı kulaklıktan bende de var kırıldı usb alıcısı logitech destepe yazdım ücretsiz yenisini gönderdiler
Mail yoluyla iletişime geçtiler, satın alımı kanıtlamamı adres telefon gibi bilgiler istendi verdim tam bu virüs silsilesi patladığında hollandadan kargoladılar direk şansını bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…