Türk Telekom e-SIM geçilir mi?

• Konuyu başlatan yutel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.338
@yutel Hocam sizden IMEI istediler mi? Benim telefonum kaçak ve tuşlu telefon imeisi var. Esim kullanmam gerekiyor sorun olur mu?
IMEI verdim diye hatırlıyorum. Telefonun içinde yazanı almışlardı galiba. Ben direk telefonu falan verdim, onlar qr falan okutuyorlar. bir sorun çıkar mı bilemiyorum.

IMEI verdim diye hatırlıyorum. Telefonun içinde yazanı almışlardı galiba. Ben direk telefonu falan verdim, onlar QR falan okutuyorlar. Bir sorun çıkar mı bilemiyorum.

Ben de bugün e-SIM'e geçtim fakat bana QR kodu veya aktivasyon kodu vermediler. Telefonu sıfırlamak zorunda kalınca güncellemelerden gidecek ben bunu nasıl yaparım söyledim 500TL ücret söyledi doğru mu?

Ben de bugün e-SIM'e geçtim fakat bana QR kodu veya aktivasyon kodu vermediler. Telefonu sıfırlamak zorunda kalınca güncellemelerden gidecek ben bunu nasıl yaparım söyledim 500TL ücret söyledi doğru mu?

Ben telefonu verip QR ı onlar okutmuşlardı. Sıfırlanınca esim giderse gelin tekrar yaparız dediler. O zaman ücret almıyorlar diye biliyorum. Öyle demişlerdi.

Ben telefonu verip QR ı onlar okutmuşlardı. Sıfırlanınca esim giderse gelin tekrar yaparız dediler. O zaman ücret almıyorlar diye biliyorum. Öyle demişlerdi.

E-SIM aldığım yere sormadım farklı bir bayiye sormuştum. Yeniden ücret almaları çok saçma olay. Sonuçta fiziksel bir şey değil. İnsanlık hali telefon yazılım problemi olur sıfırlamak durumunda kalırız. Aldığım bayiyede sorayım. Yapay zeka sorunca normal durum alabilir diyor. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı