Furkan Sr Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #11 NRVS dedi: Apartmanın kablo boşluğu var. Kablonun ucuna ağır bir şey bağlayıp aşağı attım. Genişletmek için tıkla... Merdiven boşluğundan mı? Hocam bir de sizin kutu kapağı var mı yoksa açık mi direk?
NRVS dedi: Apartmanın kablo boşluğu var. Kablonun ucuna ağır bir şey bağlayıp aşağı attım. Genişletmek için tıkla... Merdiven boşluğundan mı? Hocam bir de sizin kutu kapağı var mı yoksa açık mi direk?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 11 Eylül 2022 #12 Furkan Sr dedi: Merdiven boşluğundan mı? Hocam bir de sizin kutu kapağı var mı yoksa açık mi direk? Genişletmek için tıkla... Hayır merdiven boşluğu olur mu apartmanın kendi kablo kanalı var. Kutu kapağı derken nasıl yani anlamadım.
Furkan Sr dedi: Merdiven boşluğundan mı? Hocam bir de sizin kutu kapağı var mı yoksa açık mi direk? Genişletmek için tıkla... Hayır merdiven boşluğu olur mu apartmanın kendi kablo kanalı var. Kutu kapağı derken nasıl yani anlamadım.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #13 Sana kalmış, sorun yoksa buyur kullan gönlünce.