Türk Telekom evde internet 14 download 0.5 upload normal mi?

yusufbaba16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dairemize yeni Türk Telekom internet bağlattık TurkNet sitesi üzerinden altyapı kontrolünde 70 Mbps'ye kadar diyor fakat Türk Telekom download 14 upload 0.5 sundu normal mi? Modemi kurmaya gelen kişi üst hızları teklif ederlerse denemeyin altyapı kaldırmaz altyapı çok eski sokakta dedi. Ne yapmak lazım?

Başka ekiplere sorun bence. Adamlar size kalitesiz internet verip para koparmaya çalışıyor olabilir. Komuşlarınıza ve çevre binalara sorup internet hızlarını öğrenin. Belki de Türk Telekom çalışanları haksızlardır.

Yanıt için teşekkürler, komşular hep yaşlı kesimi bu tarz şeyle ilgileneceklerini sanmıyorum ama yinede soracağım.

Birde gıbır net üzerinden yapılan sorguda Max 23 mbps yazıyor o tutarlı

Yanıt için teşekkürler, komşular hep yaşlı kesimi bu tarz şeyle ilgileneceklerini sanmıyorum ama yine de soracağım.

Bir de gıbır net üzerinden yapılan sorguda Max 23 Mbps yazıyor o tutarlı

Her yerde değişikk sonuçlar veriyor bizim burada da. Bazı siteler 100 bazıları 200 falan veriyor. Ama siz altyapıdan emin olmadan yükseltmeyin bence interneti ne olur ne olmaz.

Genelde onların söylediği doğru oluyor ya geçmişte bende yaşadım aynı sorunu TurkNet ilk meşhur olmaya başladığımda 70Mbps diyordu bağlattık 1Mbps zor görüyordum güç bela bir TurkNet'i bir TT ekiplerini darlaya darlaya 13Mbps yükseltebilmiştim.

Eğer paketiniz 100Mbps falansa müşteri hizmetleri ile konuşun altyapımın verebileceğin maksimum hızı istiyorum diye, onlar ayarlıyor bu tarz durumları genelde yani altyapının verebileceği maksimum hızı size tanımlıyorlar ama TT kullanmadığım için onlarım müşteri hizmetleri için aynı şey geçerlimi bilemiyorum.

Yanıt için teşekkür ederim. Altyapı en fazla 18 20 muhtemelen internetin ilk geçtiği sokaklardan birindeyim çok eski diye biliyorum. Altyapıyı yeniletme ihtimalim falan nasıl oluyor acaba alt sokaklarda 70 80 Mbps download var.

Muhtemelen onların sokağı santrale daha yakın, sizin ev ise uzak kalıyor. Ayrıca bakır hatların en büyük sorunu, o sokaktaki kullanıcı sayısı arttıkça ya da zaman geçtikçe hattın performansının düşmesidir. Bakır hattı yenileyeceklerini pek zannetmiyorum; çünkü bakır hattın devri geçti ve artık fibere yatırım yapılıyor.

Bu konuda müşteri hizmetleri size daha iyi bilgi verebilir. Hatta bana göre, bakır hattı yenilemek yerine fiber hat bağlatmak daha kolay olabilir. Tabii, söylediklerim tamamen tahmin, yanlış bilgi vermek istemem. Bu nedenle mutlaka müşteri hizmetleri ile konuşmanızı tavsiye ederim.

teşekkür ederim her kelimeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…