Türk Telekom faturası fazla geliyor

Maywen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evime altyapı sorunlarından dolayı mecburen Türk Telekom bağlatmıştım. Bizden 2 hizmet almazsan tamir yapmayız dedikleri için mecbur kalıp TV tarifesi de almıştım. Alırken bana 400TL internet, 80TL'de TV faturası olacağı söylendi ancak bugün gelen fatura 640TL (ilk 3 ay TV ücretsizdi.). Bugün gelen fatura ise olması gerekenden saçma şekilde yüksek. Bu normal mi bilen var mı? Ayrıca bir sonraki fatura çok daha yüksek şekilde 730TL olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Başka bir tarifeye geçmek istesem ne kadar cayma bedeli çıkar en az masraf ile nasıl kurtulabilirim? Bana taahhüt edilen fatura 480 TL idi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 12.42.57_661e3b37.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 12.42.57_661e3b37.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 12.42.57_bd62110d.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 12.42.57_bd62110d.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tahaahüt yazılı mı sözlü müydü? Yani yapılan sözleşmede böyle bir madde veya içerik var mı?
Açıkça konuşmak gerekirse imzaladığım taahhütü okumadım. Mahalledeki dolaptan apartmana gelen hatta arıza vardı. Bölge müdürünün yanına gittim öğrenci olduğumu 1 aydır internet bağlatamadığımı zorda olduğumu açıkladım. O da bu tarifeyi yaptı müdür sonuçta diye bende dikkat etmedim var mı yok mu bilmiyorum yani.

Onu kontrol edersen iyi olur itiraz edersin yoksa kanıtlamak da zorlanırsın. Bir de klasik şey o fiyatlara vergisi dahil olmuyor onu da ne olur ne olmaz sorun. Bazı firmalar veya kişiler bunları bu şekilde lanse ediyorlar. Tavsiyem bilen birisi ile sözleşmeyi de inceleyerek çözüm aramanız. Onun dışında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Onu kontrol edersen iyi olur itiraz edersin yoksa kanıtlamak da zorlanırsın. Bir de klasik şey o fiyatlara vergisi dahil olmuyor onu da ne olur ne olmaz sorun. Bazı firmalar veya kişiler bunları bu şekilde lanse ediyorlar. Tavsiyem bilen birisi ile sözleşmeyi de inceleyerek çözüm aramanız. Onun dışında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Tesekkurler inceleyecegim. Taahhutu iptal etmeye kalksam cayma bedeli nasil hesaplaniyor biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı