Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

tprka

Yoctopat
Muğla'nın bir ilçesinde merkeze yakın bir yerde yaşıyorum ve altyapımdan şikayetçiyim. Bu sebep ile fiber altyapı istiyorum ve sokağımda 1 tane fibernet kullanan bir site var ve aramızda 300 metre gibi bir mesafe var.

Bugün dilekçe yazdım talebim hakkında ve Türk Telekom müdürlüğüne yarın vereceğim.

Sizce nasıl bir geri dönüş alırım? Tecrübesi olan var mı 300 metre uzaktaki binadan bizim buraya fiber altyapı getirirler mi?

Muğla'nın bir ilçesinde merkeze yakın bir yerde yaşıyorum ve altyapımdan şikayetçiyim. Bu sebep ile fiber altyapı istiyorum ve sokağımda 1 tane fibernet kullanan bir site var ve aramızda 300 metre gibi bir mesafe var.

Bugün dilekçe yazdım talebim hakkında ve Türk Telekom müdürlüğüne yarın vereceğim.

Sizce nasıl bir geri dönüş alırım? Tecrübesi olan var mı 300 metre uzaktaki binadan bizim buraya fiber altyapı getirirler mi?

Her şey olabilir.
Cimer üzerinden de kendinizi güzelce ifade eden bir yazı iletin. BTK konuyla ilgilenecektir.

%50 ihtimal veriyorum.
Devletin çok borcu var, gereksiz yatırımlardan kaçınıyorlar.
İnsan halinden anlayan birisi talebinizi incelerse olumlu sonuçlanır.

Yaptırım yapacaklarını söylemişlerdi aynı durum bende de var 200 m ötede Türk Telekom şeyi var yerde başvuracağım ama benim ev müstakil ev.

Şu an halihazırda VDSL var ise fiber dönüşümü için Türk Telekom çok sıcak bakmamakta.

Benim var ama gözükmüyor porttan dolayı getirme ihtimali var mı?

Benim evde müstakil hocam eksisi nedir ki.

Müstakil evde bir aile olduğu için çekmeye yanaşmıyorlar apartman gibi yerde birden fazla kişi müşteri odaklı yani anlayacağın ne kadar fazla müşteri o kadar çok hizmet öyle düşün.

İnternet aboneliğiniz var mı aktif olarak kullandığınız boş port olmadığı için zannetmiyorum fiber getireceklerini.

İnternet var şu an ama hiçbir yerde görünmüyor zorla getirmiştik direk falan bir şeyler dediler müdürle konuşup halletik ama Türk Telekom aboneliği yok bizde Netspeed var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı