Kaldırımda yerde fiber kutusu var. Ama binaya giriş yapan bir hat yok.
teşekkür ederim
Hemde ne yalan varmış. Neymiş efendim panoya kadar fiber binaya ve eve kadar bakır kablo olduğu için fiber diye geçiyorumuş. Bukadar üç kağatcı olmayın be milyar dolarlık firmalarsınız. Fiber en kötü ihtimalle binaya kadar gelip eve kadar bakır olur. Panodan binaya gelen bakır kablo vdsl oluyor. Ama neymiş onlar vdsl değil fibermiş. Yeni yeni tanımlar çıkartıyorlar. İşin komik tarafı fimirmanın fiber dediği alt yapının yanı sıra vdsl alt yapısıda var. Vdsl ne oluyor acaba ? Onuda geçtim utanmadan alt yapınız 100 mbps kaldıramayabilri diyorlar. Fiber olmamasını geçtim Madem kaldıramayacak en başından söyleyin haberimiz olsun. Üstüne üstlük vdsl olarak kullandığımız superonline hattımızı kendi modemlerine göre değiştirip kurulumu iptal edincede hiç bir şeyi düzeltmeden çıkıp gitmişler. Telekom panosundan hattımızın portunu değiştirdikleri ve düzeltmedikleri için şuanda superonline hattımızıda bozdular. Bir işe yaramadıkları yetmezcesine çalışan internetide bozup gittiler. Daha abone bile olamadan bukadar fazla yalan umursamazlık duymak nasıl birşeydir. BTK ya şikayet edeceğim bukadarı fazla.