Türk Telekom fiber başvurusu nasıl yapılır?

Hocam peki binadaki herkese imzalatsam hepsi almak zorundalar mı interneti yoksa imzalamaları yeter mi?
Yok hocam imza atanlar abone olmak zorunda değiller. Veren herkesten imza alabilirsiniz. Bu bir abonelik sözleşmesi değil, fiber altyapı talep edildiğine yönelik bir dilekçe olduğu için o imzalar fiber talebini belirten imzalardır. Dolayısıyla o dilekçede ne yazıyorsa o imzalar da onu destekler. Dilekçede de fiber talep edileceğine göre imza atan kişiler fiber talep ediyor demektir, abone olmak istiyor değil.

Ama TT çalışanlarından "şu kadar abone şartı" veya "şu kadar Tivibu aboneliği şartı" gibi birtakım mesnetsiz iddialar duyabilirsiniz, buna hazır olun. Onlar kendi firmalarına abone çekmek için bu tür söylemlerde bulunabilirler. Durumu kurtarmak adına he hı deyip geçiştirin gitsin.
Bizzat başıma gelen olayı anlatmak isterim:
Binaya fiber kablo çekmek için taşeron ekip geldiğinde müdürlükten beni aradılar. Dilekçede tayin edilen kişi ben olduğum için müdürlüğün muhattap olacağı kişi bendim zaten. Adam tam adresi teyit etmek için aramış. Sokak ismi uyuşuyordu ama bina numarası uyuşmuyordu. Abonelik numaramı istedi, böylece sistemden tam adresimi görecekti. Millenicom müşterisi olduğumu söyleyince "ama sen fibere geçemeyebilirsin ha" diye aklınca tehdit etti. O an he hı diyerek geçiştirdim. Sonrası malum; fiber aktif edildiğinde Millenicom'u arayıp fiber altyapıya geçmek istediğimi söyledim. Birkaç gün sonra kuruluma bir TT yetkilisi geldi. Yaklaşık 3.5 yıldır TT'nin fiber altyapısında Millenicom kullanıyorum.

Gördüğünüz gibi müdürlükteki çalışan bile kendi firmasına müşteri çekmek için rahatlıkla yalan söyleyebiliyor. Dolayısıyla bu tarz durumlara hazırlıklı olun derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…