Türk Telekom fiber farklı modem kullanılır mı?

bymechul

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Sonunda 16 Mbps internet altyapısı olan evimden taşınıp 1000MBPS TT altyapılı yeni eve taşınıyorum. Ancak biraz araştırmam sonucunda TT'nin 1000MBPS fiber modemini kullanmamam gerektiği hakkında çok fazla geri dönüş yaşadım. ASUS RT-AX86s kullanmamı söylediler. Kurulum başvurusu dahi yapmadım. Acaba kurulum başında TT modemi yerine bu modemi kullansam, TT modemi içinde ücret ödemem gerekli mi? Ve bu modemi kullanmak istiyorum dersem kurulumu bu modem üzerinden yaparlar mı? Teşekkürler.

Türk Telekom'a mı geçeceksin yoksa TT alt yapısını kullanan ISS lere mi?

Türk Telekom'a mı geçeceksin yoksa TT alt yapısını kullanan ISS'lere mi?

Direkt Türk Telekom'a geçeceğim. Diğerleriyle fiyat olarak beni cezbedecek kadar fark yok. Hem müşteri hizmetleri benim için daha önemli.

Direkt Türk Telekom'a geçeceğim. Diğerleriyle fiyat olarak beni cezbedecek kadar fark yok. Hem müşteri hizmetleri benim için daha önemli.
Seçeceğiniz tarifeye karar verip müşteri hizmetlerini arayın hocam ben ... Tarifesine geçmek istiyorum ama benim modemim var ben modem istemiyorum diye.

Seçeceğiniz tarifeye karar verip müşteri hizmetlerini arayın hocam ben... Tarifesine geçmek istiyorum ama benim modemim var ben modem istemiyorum diye.

Online başvuru yapıyorum hocam. Başvuru yaptıktan sonra arayın diyorsunuz yanlış anlamadım değil mi?

Hocam modem TT veriyor başka modeme izin vermiyorlar.

Online başvuru yapıyorum hocam. Başvuru yaptıktan sonra arayın diyorsunuz yanlış anlamadım değil mi?
Modemi belirtmiyorsa hocam evet öyle yapın. Veya online başvuruya özel bir indirim yapmıyorsa direk müşteri hizmetleri ile yaptırın.

Söker kendi modemini takar sıkıntı olmaz.

Hocam bazıları kendi modemini kullanmışlar? Acaba onlar modem kurulumu sonrası kendileri mi kullandılar? 4 gün sonra zam var ona yetişmeye çalışıyorum

Modemi belirtmiyorsa hocam evet öyle yapın. Veya online başvuruya özel bir indirim yapmıyorsa direk müşteri hizmetleri ile yaptırın.

Modemi belirtmiyorsa hocam evet öyle yapın. Veya Online başvuruya özel bir indirim yapmıyorsa direk müşteri hizmetleri ile yaptırın.

Kullanıcı adı şifre gibi bilgileri vermiyorlar

Hocam bazıları kendi modemini kullanmışlar? Acaba onlar modem kurulumu sonrası kendileri mi kullandılar? 4 gün sonra zam var ona yetişmeye çalışıyorum

Eki Görüntüle 2217543

Hocam WAN kopyalama özelliği olan modemler de oluyor kendi modemini kullanma olayı. Ama bu durumda bile TT modemine para ödersin. Adamlar zorunlu tutuyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…