Türk Telekom fiber mevcut ama port yok

AslanOnbir

Kilopat
Merhaba. Geçen konu açmıştım Türk Telekom altyapı kazı çalışması diye. O kazı fibermiş. Bugün müşteri hizmetleri ile konuştuğumda fiberin geldiğini öğrendim fakat bana boş port olmadığını söyledi. Yani adresimde fiber var fakat boş port yokmuş. Ne kadar doğru bilemem. Dolayısıyla VDSL kullanmaya devam ediyorum. Kendi aboneliğim üzerindende geçiş yapamayacağımı söyledi. Bu problemi nasıl çözerim bilgisi olan var mı? Başvuru yapabileceğimi söyledi başvurursam fibere geçirirler mi? Modemde fiber değil.

Binada fiber kutusu var mı yani şu an? Fiber için her daireye kablo çekilir zaten. Yetersizlik gibi bir şey olamaz ki.

Binada fiber kutusu var mı yani şu an? Fiber için her daireye kablo çekilir zaten. Yetersizlik gibi bir şey olamaz ki.
niye öyle dedi o zaman pek anlamadım. başvursam belki daireye çekerler. tam bilemiyorum fakat açık adresimi verdim daire numarasına kadar. fiber olduğunu söyledi. kapasite yok vs. bişeyler dedi. kapasite dediği port oluyor herhalde.

Vallahi bize geldiğinde direkt daireye kutu getirdiler

O nedir bilgilendirir misiniz? Bugün aradımda. Ayın 13'ünden sonra düzenli şekilde arayın dediler.

Fiber kutusu tabii ki sadece kutu konması yetmemekte kurulumu tamamlanması gerek.

Dosya Ekleri

• IMG_0766.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1274.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 28

Dosya Ekleri

• 1733513006491.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…