Türk Telekom fiber optik altyapı başka marka ile kullanmak

salihhhdoo

Centipat
Daha fazla  
Binama Türk Telekom fiber optik olan hat çekildi, ve şu an kullanmakta olduğum 100 MB TurkNet paketini müşteri hizmetlerini arayarak 1000 MB olarak yükseltmeyi sordum. sadece TurkNet'in alt yapısı olan yerlere böyle hizmet verebiliyoruz dediler, başka markalar olarak Türk Telekom fiber optik al yapısıyla 1000 MB alacağım markalar nelerdir? Müşteri hizmetleri vs. uğraşmayacağım iyi bir marka?

Comnet ve Millenicom.

Poyraznet ve Netbone önerebiliyorum. (Poyraznet yeni zamlandı ve 2025 Şubatına kadar fiyat garantisi veriyor, Netbone henüz zam açıklamadı) T.Telekom altyapısından hizmet veren alternatif ISS'lerin çoğu bugün kendileri açısından (her nedense) kârlı olmadığından 200 Mbps (hatta 100 Mbps) üzeri paketleri satışa açmıyorlar. Güncel Milenicom sitesine bakarsanız zaten 100 Mbps üzeri paket yok satışta, zannederim daha yüksek hızlarda eski abonelere devam ediyorlar. Comnet ise sadece peşin ödemeli abonelik kabul ediyor. PoyrazNet'te MH ile sorun yaşamazsınız (ben aboneleriyim...) Netbone ise aslında iyi niyetli bir firma ancak bu işte yeni ve kadro sıkıntıları nedeniyle zaman zaman zorlanıyorlar.

Millenicom 1000 Mbps veriyor hocam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…