Türk Telekom fiber ve VDSL altyapı döşüyor

Samett61

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bilindiği üzere AKK artık kalktı. Yoğunluktan dolayı ADSL kullanıcılarında zaman zaman ping sorunu ve hız düşüklükleri vardı. Bugün eve giderken 2 sokak aşağımda Türk Telekom ekipleri tarafından bir mahalleye fiber çekiliyordu. 1-2 sene önce kazı yapılıp mahalle köşelerine borular çıkartılmıştı, şimdi içlerinden kablo geçirilip aktif hale getirilecek. Ekiplere sorduğum zaman AKK kalktığı için yoğunluktan dolayı ADSL taraflarında yavaşlama olduğunu, bunları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde Fiber, VDSL olarak güncelleyeceklerini söylediler. Umarım bütün herkes ADSL belasından kurtularak en kötü VDSL hizmetiyle rahata erer diye diliyorum

Bölge olarak İstanbul/Bayrampaşa'dayım.

Sizlerin de bölgelerinde böyle bilgilendirme almışsanız veya çalışmalar gördüyseniz burada belirtin belki bazı arkadaşlara bir umut olabilir

Son düzenleme:
2 yıl önce nerelerdeydiniz? BTK kaç sene önce almış kararı daha yeni kazıyorlar.. çakal sürüsü.

Allah mecbur bırakmasın TT kullanmaya. Amin!

Hepimizin istediği o fakat, altyapı da TT'ye mahkum olduğumuz için yapıcak birşey yok. Şuan da NetSpeed kullanıyorum, ping ve hız sorunları, TT'nin AKK'yi kaldırdıklarından sonra baş göstermeye başladı.Akşamları online oyun oynanmayacak seviyeye geldi. TT kullanmasak bile etkileniyoruz.

Ping sorunu bende de mevcut. Bir haftadır CS:GO ya da her hangi bir oyunda 190 sabit ping sorunu vardı. Yavaştan çözülmüş gibi görünüyor. Yakın zamanda ping sorunu güzel bir seviyeye ulaşır diye umuyorum. Bölge Trabzon / Ortahisar

TT kullananları görüyorum Pubg Mobile 100+ Ping ile oynuyorlar. Gerçekten kötü bir durum. Diğer oyunlardada göyle olduğuna eminim.

Bende sadece bana oluyor sanıyordum netspeed kullanıcısıyım bende csgo'da ortalama 110 ms ile oynuyorum paket kayıpları yaşıyorum oyun anlık geriye atıyor falan çok sinir bozucu hatta bazenleri anlık ping 150 190'lara bile fırlıyor. Buna yapabileceğimiz bir şey yok sanırım.

Buna tek çare olacak kişi TT bey AKK'yi kaldırmayı bilirler de yatırım yapmayı akılları kestirmiyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yolları kazıp boruları çıkartıp o kabloları ne diye yerin altında saklıyorsunuz? Yapsanıza millet yararlansın, 0 yatırımla dünyayı kazanacak bunlar!

Olacak gibi değil aşırı biçim de paket loss yaşıyorum ping de aynı orantıda çok yüksek csgo oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum adım atıyorum silah değiştiriyorum vs. oyun geriye falan atıyor mermilerim gitmiyor çok sinir bozucu bir hal almaya başladı daha 1 hafta oluyor netspeede geçeli ama şimdiden dilim yanmış durumda napacağım bilemiyorum. Benim tarafımda sorun yok türk telekomda böyle durumlar asla yaşamadım maks ping 70 ms idi netspeed'in acilen el atması lazım bu duruma acilen yoksa çok kan kaybedicek.

@Kheron Müşteri hizmetlerine durumu ilettin mi? Bende şuan sorun büyük ölçüde çözülmüş vaziyette. Sabah saatlerinde yurtdışı sunucularında 35-40 ping alıyorum akşam saatlerinde maksimum 50-55'e çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…