E Emir Eroll Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #661 BrokenHeartS dedi: Sözde TT yeni yılda GigaFiber paketlerini açıklayacaktı bu yüzden kaldırdı heralde bende çözemedim ne yaptıklarını. Genişletmek için tıkla... Hala download 110 civarında benim
BrokenHeartS dedi: Sözde TT yeni yılda GigaFiber paketlerini açıklayacaktı bu yüzden kaldırdı heralde bende çözemedim ne yaptıklarını. Genişletmek için tıkla... Hala download 110 civarında benim
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 23 Aralık 2021 #662 Emir Eroll dedi: Hala download 110 civarında benim Genişletmek için tıkla... Valla çok tuhaf gerçekten.
Emir Eroll dedi: Hala download 110 civarında benim Genişletmek için tıkla... Valla çok tuhaf gerçekten.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 23 Aralık 2021 #663 BrokenHeartS dedi: Eki Görüntüle 1249269 Nokia cihazlara tekrardan hız limiti konmuş sanırsam 95 üstü alamıyorum artık indirme hızı bile düştü.Bu cihazı kullanan arkadaşlar bakabilirmi sizde de aynımı. @AreYouOkey Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore
BrokenHeartS dedi: Eki Görüntüle 1249269 Nokia cihazlara tekrardan hız limiti konmuş sanırsam 95 üstü alamıyorum artık indirme hızı bile düştü.Bu cihazı kullanan arkadaşlar bakabilirmi sizde de aynımı. @AreYouOkey Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #664 Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1249500 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore Genişletmek için tıkla... Ne oluyor hocam? Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Ah şu Comnet yorumlarını da duyamadık.
Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1249500 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore Genişletmek için tıkla... Ne oluyor hocam? Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Ah şu Comnet yorumlarını da duyamadık.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 23 Aralık 2021 #665 erengore dedi: Ne oluyor hocam? Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telekom'da hız böyle çıktı . Dün geceden beri böyle yarına 110 düşer tekrardan. erengore dedi: Ah şu Comnet yorumlarını da duyamadık. Genişletmek için tıkla... İstanbula ulaştığım ping dışında sıkıntı çıkmadı.
erengore dedi: Ne oluyor hocam? Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telekom'da hız böyle çıktı . Dün geceden beri böyle yarına 110 düşer tekrardan. erengore dedi: Ah şu Comnet yorumlarını da duyamadık. Genişletmek için tıkla... İstanbula ulaştığım ping dışında sıkıntı çıkmadı.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 23 Aralık 2021 #666 Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1249500 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore Genişletmek için tıkla... Bu Nokia ont ile aldığınız hızmı hocam şaka deyin bana. Yoksa güleceğim cidden.
Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1249500 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Senden biraz hız çaldım . @Ulunay @erengore Genişletmek için tıkla... Bu Nokia ont ile aldığınız hızmı hocam şaka deyin bana. Yoksa güleceğim cidden.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 23 Aralık 2021 #667 BrokenHeartS dedi: Bu Nokia ONT ile aldığınız hızmı hocam şaka deyin bana. Yoksa güleceğim cidden. Genişletmek için tıkla... Nokia ONT. Geçici büyük ihtimalle 100 Mbps üstü paket yok daha.
BrokenHeartS dedi: Bu Nokia ONT ile aldığınız hızmı hocam şaka deyin bana. Yoksa güleceğim cidden. Genişletmek için tıkla... Nokia ONT. Geçici büyük ihtimalle 100 Mbps üstü paket yok daha.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 23 Aralık 2021 #668 Patrixcs dedi: Nokia ONT :d. Geçici büyük ihtimalle 100 Mbps üstü paket yok daha. Genişletmek için tıkla... TT benim hızı kilitledi birkaç gündür böyle vallahi inşallah yükselir bufferbloat testinde de değişen bir şey yok bari hızı yükseltin.
Patrixcs dedi: Nokia ONT :d. Geçici büyük ihtimalle 100 Mbps üstü paket yok daha. Genişletmek için tıkla... TT benim hızı kilitledi birkaç gündür böyle vallahi inşallah yükselir bufferbloat testinde de değişen bir şey yok bari hızı yükseltin.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 23 Aralık 2021 #669 BrokenHeartS dedi: TT benim hızı kilitledi birkaç gündür böyle vallahi inşallah yükselir bufferbloat testinde de değişen bir şey yok bari hızı yükseltin. Genişletmek için tıkla... Senden aldı hızı bana verdi . Bende bufferbloat değişmedi hala. Büyük ihtimalle yanlışlıkla görmeden böyle hız verdiler.
BrokenHeartS dedi: TT benim hızı kilitledi birkaç gündür böyle vallahi inşallah yükselir bufferbloat testinde de değişen bir şey yok bari hızı yükseltin. Genişletmek için tıkla... Senden aldı hızı bana verdi . Bende bufferbloat değişmedi hala. Büyük ihtimalle yanlışlıkla görmeden böyle hız verdiler.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 23 Aralık 2021 #670 Patrixcs dedi: Senden aldı hızı bana verdi . Bende bufferbloat değişmedi hala. Büyük ihtimalle yanlışlıkla görmeden böyle hız verdiler. Genişletmek için tıkla... Klasik TT yapacak bir şey yok.
Patrixcs dedi: Senden aldı hızı bana verdi . Bende bufferbloat değişmedi hala. Büyük ihtimalle yanlışlıkla görmeden böyle hız verdiler. Genişletmek için tıkla... Klasik TT yapacak bir şey yok.