ladvid Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 79 24 Kasım 2024 #1 Siteden kapatma vb. istemiyorum güvenli internet açıkken oyunlara girme yöntemi var mıdır?
tolga13214 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 ladvid dedi: Siteden kapatma vb. istemiyorum güvenli internet açıkken oyunlara girme yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsin.
ladvid dedi: Siteden kapatma vb. istemiyorum güvenli internet açıkken oyunlara girme yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsin.
ladvid Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 79 24 Kasım 2024 #3 tolga13214 dedi: VPN kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğin bir VPN var mı 3 4 tanesini denedim ama şu saçma mod açıkken çalışmadı hiçbiri.
tolga13214 dedi: VPN kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğin bir VPN var mı 3 4 tanesini denedim ama şu saçma mod açıkken çalışmadı hiçbiri.
tolga13214 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 ladvid dedi: Peki önerebileceğin bir VPN var mı 3 4 tanesini denedim ama şu saçma mod açıkken çalışmadı hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Paralı olan bir nord VPN var. Bedava olsun diyorsan Proton VPN veya hotspot Shield VPN kullanabilirsin. Veyahut WARP 1.1.1.1 de kullanabilirsin.
ladvid dedi: Peki önerebileceğin bir VPN var mı 3 4 tanesini denedim ama şu saçma mod açıkken çalışmadı hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Paralı olan bir nord VPN var. Bedava olsun diyorsan Proton VPN veya hotspot Shield VPN kullanabilirsin. Veyahut WARP 1.1.1.1 de kullanabilirsin.
ladvid Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 79 24 Kasım 2024 #5 tolga13214 dedi: Paralı olan bir nord VPN var. Bedava olsun diyorsan Proton VPN veya hotspot Shield VPN kullanabilirsin. Veyahut WARP 1.1.1.1 de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Warp ve hotspotu denedim ama çalışmadılar proton vpn deneyeceğim sağol
tolga13214 dedi: Paralı olan bir nord VPN var. Bedava olsun diyorsan Proton VPN veya hotspot Shield VPN kullanabilirsin. Veyahut WARP 1.1.1.1 de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Warp ve hotspotu denedim ama çalışmadılar proton vpn deneyeceğim sağol