Arkadaşlar merhaba evimdeki modem artık eskidi 2-3 yıl oldu Türk Telekom'dan almıştım zaten ve şu an ara ara kopmalar yaşıyorum en önemlisi de Wi-Fi sinyeli çok kötü ne kadar 20-30 alsam da 2-3 almış gibiyim televizyondan ve telefondan neyse şimdi Türk Telekom'dan yeni bir modem alacağım fakat hangi modem geliyor hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba evimdeki modem artık eskidi 2-3 yıl oldu Türk Telekom'dan almıştım zaten ve şu an ara ara kopmalar yaşıyorum en önemlisi de Wi-Fi sinyeli çok kötü ne kadar 20-30 alsam da 2-3 almış gibiyim televizyondan ve telefondan neyse şimdi Türk Telekom'dan yeni bir modem alacağım fakat hangi modem geliyor hangisi daha iyi bilgisi olan var mı?
2-3 hafta önce fiber modem aldık Türk Telekomdan Tanıdık var o halletti sağolsun. Normal Türk modem yazdığında çıkan görsellerdeki modemden gönderiyor fiber için. Bayada iyi çekiyor bizim evin koridoru uzun koridorun sonundaki oda pcde tam telefonda 3 çekiyor
2-3 hafta önce fiber modem aldık Türk Telekom'dan tanıdık var o halletti sağ olsun. Normal Türk modem yazdığında çıkan görsellerdeki modemden gönderiyor fiber için. Bayada iyi çekiyor bizim evin koridoru uzun koridorun sonundaki oda PC'de tam telefonda 3 çekiyor.