Türk Telekom hat devri nasıl yapılır?

dejavu3535

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, hattımı devir etmek istiyorum mümkün müdür? 75 Mbps hız 480 gün daha taahhüt 212 TL aylık ödemesi olan uygun fiyatlı bir hat var. İzmir'de. Ben bu hattı devir edip cayma bedelinden kurtulmak için TurkNet GigaFiber geldi ona geçmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? İsteyene yardımcı olurum.

Merhaba, hattımı devir etmek istiyorum mümkün müdür? 75 Mbps hız 480 gün daha taahhüt 212 TL aylık ödemesi olan uygun fiyatlı bir hat var. İzmir'de. Ben bu hattı devir edip cayma bedelinden kurtulmak için TurkNet GigaFiber geldi ona geçmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? İsteyene yardımcı olurum.

Taahhütünüzde belirtilen yaptırım neyse onu ödemek kaydıyla her türlü işlemi yapabilirsiniz.

"süresi 1 yıldan uzun süreli abonelik sözleşmelerinde tüketiciler hiçbir gerekçe göstermeden ve fesih bedeli ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptirler."

Öncelikle yukarıda belirttiğim gibi bir seneden uzun taahhüt süresine sahip abonelikleri gerekçe göstermeden iptal edebilirsiniz. taahhüdün yasal süresi 12 aydır. Bu konuyu araştırın. Daha sonra Türk Telekom ile görüşüp taahhüt cayma bedelinizi öğrenin. Eğer TurkNet'in karşılayacağı cayma bedeli miktarını geçmiyorsa taahhüt bedelini ödeyip aylık indirim olarak TurkNet'e karşılatabilirsiniz. Son olarak TurkNet GigaFiber altyapısı candır.

"süresi 1 yıldan uzun süreli abonelik sözleşmelerinde tüketiciler hiçbir gerekçe göstermeden ve fesih bedeli ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptirler."

Öncelikle yukarıda belirttiğim gibi bir seneden uzun taahhüt süresine sahip abonelikleri gerekçe göstermeden iptal edebilirsiniz. Taahhüdün yasal süresi 12 aydır. Bu konuyu araştırın. Daha sonra Türk Telekom ile görüşüp taahhüt cayma bedelinizi öğrenin. Eğer TurkNet'in karşılayacağı cayma bedeli miktarını geçmiyorsa taahhüt bedelini ödeyip aylık indirim olarak TurkNet'e karşılatabilirsiniz. Son olarak TurkNet GigaFiber altyapısı candır.

2900 gibi bir rakam verdiler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı