Türk Telekom HiperNet vs Fibernet

Exfatality

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2020
Mesajlar
217
Malatya'da ikamet ediyorum. Eve internet bağlayacağım, önce TürkNet'e baktım yandaki eski binada 50 Mbps destekliyor ama bizim bina 5 senelik falan o gözükmüyordu bile. Ben de bu yüzden Türk Telekom'a bakıyordum ve HiperNet paketini kullanabilirsiniz yazıyordu. 100 Mbps paketi var, herkes 32 falan alıyorum diyordu, gönlüm TürkNet ama mecbur TTNET devam edeceğiz. TTNET HiperNet paketi nasıldır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla TTNET HiperNet VDSL altyapı kullanıyor. Santrale olan uzaklığınıza göre hızınız değişebilir. TTNET'i ararsanız alabileceğiniz hızları öğrenebilirsiniz.
 
TTNET HiperNet bir VDSL hizmetidir. Saha dolabı uzaklığına bağlı 100 Mbps hız alabilirsin. Türknet sorgulama kısmında 50 Mbps görüyorsan muhtemelen o civarlar bir hız alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı