Türk Telekom hız acayip yavaş

Komşu TürkNet kullanıyor taa 35 Mbps alıyor ben de geçeceğim.
Bu arada santral ile aramız 615 metre.

ADSL kablosu daire çıkışından itibaren kaç metre? ADSL kablosu hasar görmüş olabilir.

Ben de Türk Telekom kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en berbat İSS. Taahhüt yüzünden de mayıs ayını beklemek zorundayım. Adamlar çıkmayalım, abonelerimizden her gün küfür yiyelim diye uğraşmışlar.

Aynen.

Dediğim gibi 615 metre.

Ondan bahsetmiyorum. Dairenizin içindeki ADSL kablosundan bahsediyorum hattan çıkıp modeme bağlanılan. Yaklaşık 10 gün aynı sorunu yaşamıştım sorunu ADSL kablosunu yenileyerek çözdüm

Ondan bahsetmiyorum. Dairenizin içindeki ADSL kablosundan bahsediyorum hattan çıkıp modeme bağlanılan. Yaklaşık 10 gün aynı sorunu yaşamıştım sorunu ADSL kablosunu yenileyerek çözdüm
Adsl kablosu direk pencerenin dibinde oradan çıkıyor modeme giriyor. Modemde pencerenin dibinde.
Yeniliyim mi yenilemiyeyim mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…