Türk Telekom hız arttırımı yapmaya değer mi?

eminallen

Kilopat
İnternet hızımı arttırmadan önce sorun olmaması için müşteri temsilcisini aradım fakat bana altyapımın 70Mbps destekledigini ve 75'lik pakette sorun yasayabilecegimi söyledi. Altyapı sorgularımda genellikle 80 86 Mbps'ye kadar hız alabileceğim söyleniyor. Zaten halihazırda 36Mbps alıyorum 50Mbps pakete yükseltmeye değer mi bilemedim ve hala 75Mbps de sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Pakedi yükseltseniz bile o hızı size adamakıllı vermeyecekler.

TurkNet bana altyapınız 70Mbps destekliyor demişti. 100Mbps aldım Türk Telekom'dan, 50Mbps oluyor maksimum.

TurkNet bana altyapınız 70Mbps destekliyor demişti. 100Mbps aldım Türk Telekom'dan, 50Mbps oluyor maksimum.

Hocam bilemedim 75'lik paketi deneyip eğer sorun çıkarıyorsa arayıp 65'e falan sabitletsem daha mantıklı gibi zaten Speedtest'te 38Mbps'yi görüyorum 50ye çıkarmanın ne anlamı var bilemiyorum.

Türk Telekom'u yıllarca 75Mbps'li paketi ile kullandım ve hiçbir zaman veremedi o hızları. 25-35Mbps Download veriyordu 5Mbps upload veriyordu ve YouTube'a video yüklediğim an internet bayılıp kalıyordu.

Eski modemdeki hat değerlerim böyle sizce 75mbps alamaz mıyım?

82 maksimum hız diyor bilemedim.

Eski modemdeki hat değerlerim böyle sizce 75Mbps alamaz mıyım?

Eki Görüntüle 2338274

82 maksimum hız diyor bilemedim.

Bu değerlere bakınca 8 SNR ile 65 Mbps alırsınız. 1 SNR= 3 Mbps hesabı mevcut.
75 Mbps alırsanız da 65 civarında modem buluşacaktır. 50 Mbps sizin için daha ideal gibi. Şu an kullandığınız modem nedir?

Haklısınız hocam peki hat değerlerimizi iyileştirmek için saha dolabının mı yenilenmesi gerekiyor ya da ev tesisatı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…