Türk Telekom İçin ADSL Modem

Misal, Asus DSL N16 önermem. Zyxel P1302 T10D olabilir.

Hocam DSL N16 kullanıcısıyım, şu anlık sağlıklı bir şekilde ADSL bağlantı sağlıyabiliyorum, yaklaşık birkaç ay sonra taşınma işleminde bulunacağım için VDSL destekli fiber bir internet kullanmak istiyorum. Bu modem 50 Mbps'lik download hızını sağlıklı bir şekilde verebilir mi mesela? Sitesinde VDSL yazıyor ama, bilgilendirebilirseniz sevinirim 😀.

Hocam DSL N16 kullanıcısıyım, şu anlık sağlıklı bir şekilde ADSL bağlantı sağlıyabiliyorum, yaklaşık birkaç ay sonra taşınma işleminde bulunacağım için VDSL destekli fiber bir internet kullanmak istiyorum. Bu modem 50 Mbps'lik download hızını sağlıklı bir şekilde verebilir mi mesela? Sitesinde VDSL yazıyor ama, bilgilendirebilirseniz sevinirim 😀.
Asus N16 da Zyxel de istediğinizi yapar fakat bunları router olarak kullanmanız ve bir adet tek ethernet portu olan fiber modeme sahip olmanız gerekir. Asus N16'nın bağlantı konusunda bence de sorunu yok, hiç kapatmadan 10-15 gün ve daha fazlasında gayet sabit bağlanıyor da sorun Wi-Fi performansı ki modemin konumu zaman zaman evin ortası olamayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı