MertXDEQ Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba, her şeyi denedim. Forumlardaki GoodbyeDPI için olan her yöntemi Rus sürümnde bile denedim çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Merhaba, her şeyi denedim. Forumlardaki GoodbyeDPI için olan her yöntemi Rus sürümnde bile denedim çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.326 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 MertXDEQ dedi: Merhaba, her şeyi denedim. Forumlardaki GoodbyeDPI için olan her yöntemi Rus sürümnde bile denedim çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende sadece Türkiye sürümü çalışıyor denediniz mi?
MertXDEQ dedi: Merhaba, her şeyi denedim. Forumlardaki GoodbyeDPI için olan her yöntemi Rus sürümnde bile denedim çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende sadece Türkiye sürümü çalışıyor denediniz mi?
MertXDEQ Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Jezo dedi: Bende sadece Türkiye sürümü çalışıyor denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim sizde extra bir şey yaptınız mı çalışması için?
Jezo dedi: Bende sadece Türkiye sürümü çalışıyor denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim sizde extra bir şey yaptınız mı çalışması için?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.326 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 MertXDEQ dedi: Denedim sizde extra bir şey yaptınız mı çalışması için? Genişletmek için tıkla... Hayır hem Türk Telekom hem de Superonline üzerinden kullanabiliyorum.
MertXDEQ dedi: Denedim sizde extra bir şey yaptınız mı çalışması için? Genişletmek için tıkla... Hayır hem Türk Telekom hem de Superonline üzerinden kullanabiliyorum.
3 339259 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 22 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #5 Bende de çalışmıyor, hangisini açarsam açayım hiçbiri çalışmadı. Üstelik az önce yeni Team speak çıktı ve onda bile sunuculara bağlanamıyorum. Aynı Discord'daki gibi VPN gerektiriyor.
Bende de çalışmıyor, hangisini açarsam açayım hiçbiri çalışmadı. Üstelik az önce yeni Team speak çıktı ve onda bile sunuculara bağlanamıyorum. Aynı Discord'daki gibi VPN gerektiriyor.
MertXDEQ Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 arkadaşlar çözdüm sourunu
Gold Roger Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #7 MertXDEQ dedi: arkadaşlar çözdüm sourunu Genişletmek için tıkla... bende forumlardaki her yolu denedim çözemedim siz nasıl çözdünüz ?
MertXDEQ dedi: arkadaşlar çözdüm sourunu Genişletmek için tıkla... bende forumlardaki her yolu denedim çözemedim siz nasıl çözdünüz ?
MertXDEQ Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #8 Gold Roger dedi: Bende forumlardaki her yolu denedim çözemedim siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky antivürüsü kapadım hocam oldu
Gold Roger dedi: Bende forumlardaki her yolu denedim çözemedim siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Kaspersky antivürüsü kapadım hocam oldu