ricoryass Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 Türk Telekom'da GoodbyeDPI ve türevi hiçbir şeyi bir türlü çalıştıramadım. VPN kullanmaktan bıktım.
F4nsly Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #2 ricoryass dedi: Türk Telekom'da GoodbyeDPI ve türevi hiçbir şeyi bir türlü çalıştıramadım. VPN kullanmaktan bıktım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum olmuştu. Bi sabah kalktım ve çalışmıyordu. Github üzerinden GoodByeDpi ın Türkiye için olan sürümünü indirince sorun kalmadı hala kullanıyorum.
ricoryass dedi: Türk Telekom'da GoodbyeDPI ve türevi hiçbir şeyi bir türlü çalıştıramadım. VPN kullanmaktan bıktım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum olmuştu. Bi sabah kalktım ve çalışmıyordu. Github üzerinden GoodByeDpi ın Türkiye için olan sürümünü indirince sorun kalmadı hala kullanıyorum.
ricoryass Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Link atar mısın ve hangisini açıyorsunuz
F4nsly Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1660s 16gb i5 10400f 165 hz Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #4 GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com ricoryass dedi: Link atar mısın ve hangisini açıyorsunuz Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) yönetici olarak çalıştıracağınız dosya: service_install_dnsredir_turkey
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com ricoryass dedi: Link atar mısın ve hangisini açıyorsunuz Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) yönetici olarak çalıştıracağınız dosya: service_install_dnsredir_turkey