Türk Telekom Internet Alt Yapı Süreci

Sinancetin96

Megapat
Daha fazla  
Dün apartmana bu kutuyu taktılar. Bir de bu kağıdı bırakmışlar. Dışarıda henüz kutu yapılmış değil. Acaba süreç hangi aşamada şu anda? Tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• 2018-12-19 13.27.01.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 276
  • 2018-12-19 13.33.55.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 290
FTTH gibi duruyor. Bir kablo çekilmiş ama büyük ihtimal dışarıdan gelen kablo. Bina içine dağıtımı kalmış geriye.

Kutuya bağlı olan kablo dışarıdan gelen kablo. Ne kadar uzun sürer acaba hizmet almam? Netspeed 50 Mbts fiber tarifesi almak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

Bizim binayada kutu takıldı dairelerin kabloları disardan gelen fiber kablo bütün bağlantilari yapıldı 1 hafta oldu henüz aktifleşmedi galiba sonlandirmayi yapmadilar. Kaç güne aktifleşir bilgisi olan varmi arkadaşlar.?

Bizim binada kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Ama kutuyu takmaları Kazı yapıldıktan sonra 2 ayı buldu. Kutu takıldıysa çok uzun sürmez diye düşünüyorum.

Bizim binada kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Ama kutuyu takmaları Kazı yapıldıktan sonra 2 ayı buldu. Kutu takıldıysa çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Sizin binayada böyle bir kağıt koymuşlarmiydi test yapılmış galiba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190101-174814_Gallery.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 196
Attıgım fotoğrafdaki test kağıdını bırakmışlar.
Anladım hocam nerede ikamet ediyorsunuz hemen aktif etmişler sizinkini hangi iss firmasından internet alip baglattiniz size aktif olduğunda bilgi verdiler mi ona göre yarın mudurluge gidicem bende.

Hemen aktif olmadı aslında. Kazı işlemi 2 hafta kadar sürdü, ondan sonra 2 2.5 ay kadar kutuyu takmalarını bekledik. kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Netspeed 50mbs fiber tarifesi için evraklarımı yolladım 4 gün önce, henüz bağlantı gerçekleşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…