Dün apartmana bu kutuyu taktılar. Bir de bu kağıdı bırakmışlar. Dışarıda henüz kutu yapılmış değil. Acaba süreç hangi aşamada şu anda? Tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Kutuya bağlı olan kablo dışarıdan gelen kablo. Ne kadar uzun sürer acaba hizmet almam? Netspeed 50 Mbts fiber tarifesi almak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?
Bizim binayada kutu takıldı dairelerin kabloları disardan gelen fiber kablo bütün bağlantilari yapıldı 1 hafta oldu henüz aktifleşmedi galiba sonlandirmayi yapmadilar. Kaç güne aktifleşir bilgisi olan varmi arkadaşlar.?
Bizim binayada kutu takıldı dairelerin kabloları disardan gelen fiber kablo bütün bağlantilari yapıldı 1 hafta oldu henüz aktifleşmedi galiba sonlandirmayi yapmadilar. Kaç güne aktifleşir bilgisi olan varmi arkadaşlar.?
Bizim binada kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Ama kutuyu takmaları Kazı yapıldıktan sonra 2 ayı buldu. Kutu takıldıysa çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Bizim binada kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Ama kutuyu takmaları Kazı yapıldıktan sonra 2 ayı buldu. Kutu takıldıysa çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Anladım hocam nerede ikamet ediyorsunuz hemen aktif etmişler sizinkini hangi iss firmasından internet alip baglattiniz size aktif olduğunda bilgi verdiler mi ona göre yarın mudurluge gidicem bende.
Hemen aktif olmadı aslında. Kazı işlemi 2 hafta kadar sürdü, ondan sonra 2 2.5 ay kadar kutuyu takmalarını bekledik. kutu takıldıkdan 2 gün sonra aktif edildi. Netspeed 50mbs fiber tarifesi için evraklarımı yolladım 4 gün önce, henüz bağlantı gerçekleşmedi.