Türk Telekom Internet Alt Yapı Süreci

Anladım hocam bizim süreçte seninki gibi sürdü 4 5 aydır uğraşıyorum 1 ay önce binaya fiber kablo çektiler 2 hafta sonra kutuyu takıp dolu dairelerin portlarini kablolarini baglattim ozellikle bina 12 daire gponda 8 port vardı onlarida hallettiler bana sonlandırma kaldı 1 haftaya olur dediler çocuklar. Telekomu aradım hala aktif degil internetten sorgu yapinca alt yapi yok diyor sizde var diyordur buyuk ihtimal birde sizin dairelere kadar kablo cekildimi birde onun için bekleme kardeşim.

Türk telekom bana dairenize kablo çekeceğiz 1,2 hafta içinde dedi, ben o sırada netspeed ile görüştüm kurulumu biz gerçekleştiriyoruz beklemenize gerek yok dedi.

Türk telekom bana dairenize kablo çekeceğiz 1,2 hafta içinde dedi, ben o sırada netspeed ile görüştüm kurulumu biz gerçekleştiriyoruz beklemenize gerek yok dedi.

Kutudan eve kadar sarı gpon kablosu gelcek o yoksa dairenizde onu telekom çeker yada size verir siz cektirin der netspeed kablo işine girmez kablo varsada kuruluma gelen ekipler yine telekom ekipleri oluyormuş firmalar modemi gpon donusturucusunu telekomdan tahsil ediyorlar forumda bir çok konuda gördüm.
Bu arada aktif olduktan sonra size haber verdimi telekom arayıp yada mesaj atıp internetten sorgulama yapınca alt yapınız aktif görunuyormu.?

Valla okadar bilgim yok. Fiyatlar artıcak ona göre haraket edeyim diye TT beklemeden diğer firma ile görüştüm onlar biz kurulumu gerçekleştireceğiz dedi. Kablo çekme işlemini kim yapar pek bilgim yok. Altyapının aktif olduğunu ise TT den gelen bir arkadaş kapıya gelip söyledi. İnternetten baktığımda alt yapı hızım 100mbs gözüküyor.

Anladım hocam iyi yapmışsınız hayirli olsun inşallah en kısa zamanda hizmet alırsınız teşekkür ederim sohbet için bende yarın müdürlüğe gidip öğreneyim o zaman iyi geceler.

Anladım hocam iyi yapmışsınız hayirli olsun inşallah en kısa zamanda hizmet alırsınız teşekkür ederim sohbet için bende yarın müdürlüğe gidip öğreneyim o zaman iyi geceler.
Ben teşekkür ederim. Sizde sorununuzu en kısa sürede çözersiniz umarım. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…