Merhaba değerli Technopat ailesi, uzun süredir Türk Telekom internet servisini kullanıyorum. Şikayetçi olacağım konu şu ki; bir süredir internet bağlantımda dalgalanmalar var. Hatta şu an bu konuyu açarken oldukça berbat bir internet hızına sahibim. Ne yapmam gerektiği konusunda siz bilgili büyüklerimden ve kardeşlerimden destek bekliyorum. Modem arayüzümdeki bağlantı durumunu alt kısıma ekleyeceğim inceleyip yorumlarsanız ve bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.
Ek Bilgiler
Modem Markası ve Modeli: AirTies Air5650TT
Servis Sağlayıcı: Türk Telekom
Tarife: 16MBit
Alt yapınızda ya da kablonuz da sorun olabilir. Bu yüzdende dalgalanma çok olmakta. Hızınız da sabitlenmiş. Arttırınca SNR düşüp kopmalarda yaşarsınız.
Biz de 2 yıl tahaddütlü almıştık başta çok iyidi sonradan bozuldu yapmaya felan geldiler arıza kaydı oluşturduk defalarca. Önce geliyor sonra ara ara kesilmeye başlıyor ay sonlarında para ödicemiz zaman genelde jet gibi oluyor ben araştırdım tahmini 5 senedir var çoğu kişide gidip gelme ve bizdede devam ediyor
Artık nasıl düşünmeliyim bilmiyorum fakat sonuçta emekle alın teriyle kazandığımız parayı belirli bir hizmet almak için ödüyoruz lakin diğer ülkelerin internet altyapıları ve fiyat/performans ürünlerini gördükçe Türk Telekom ve diğer markaların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. (İnternetsiz kalamayacağımız için bu tuzağa itiliyoruz) Uzak Masaüstü Bağlantısı programını kullanmak zorundayım benim işim bu fakat sorun şuan her ne ise işime engel oluyor.